top of page
  • Redactie

Organisch verkeer

Met organisch verkeer kan je als ondernemer het bedrijf gratis laten groeien. Organisch verkeer zorgt namelijk voor een gratis contactmoment met jouw doelgroep. Hierdoor ben je in staat om de doelgroep klant te maken, zonder dat het enige vorm van budget vereist.


Wat is organisch verkeer?

Organisch verkeer is een aspect van leadgeneratie en zorgt voor organische bedrijfsgroei. Men verteld zijn/haar ervaringen over een bepaald bedrijf of merk en vervolgens gaat deze persoon een kijkje nemen op de website.


Hiervoor heb jij als ondernemer geen enkele inspanning of budget voor nodig gehad, maar het zorgt er wel voor dat de naamsbekendheid en de omzet/winst van het bedrijf toeneemt.


Hoe genereer je organisch verkeer?

Al hoewel organisch verkeer met de tijd zal toenemen, kan je dit proces ook stimuleren. Denk hierbij niet aan mond tot reclame, maar het inzetten van kanalen. Kanalen waar jij als ondernemer gemakkelijk en laagdrempelig contact met de doelgroep kan leggen.


Denk hierbij aan platformen als Google, LinkedIn, Instagram, Facebook, YouTube en TikTok. Door middel van een content strategie, ben jij als ondernemer in staat om jouw doelgroep te bereiken, te inspireren en aan te sporen tot koop. Hierdoor realiseer je 'gratis' klanten als het ware. Het enige wat je investeert is jouw eigen tijd en energie.


Organisch verkeer via platformen

Vandaag de dag is organische groei, door middel van platform, nog steeds een groot factor is het succes van Valkis Marketing. Door ieder platform op een unieke manier in te zetten en de kracht van het platform te gebruiken, kan jij consistent in aanraking komen met jouw doelgroep en deze stimuleren om gezamenlijk business te doen.


Wanneer je organisch verkeer in jouw bedrijf wilt toepassen, is het goed om te weten dat je de focus op één platform te leggen. Alleen met de volledige focus op één platform te leggen, kan je organisch verkeer en groei het beste realiseren.


Wil jij per platform weten hoe je organisch verkeer genereert?

Onderstaande artikelen geven meer inzicht over het genereren van nieuwe klanten per platform:


Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page