top of page
  • Redactie

Wat is LinkedIn?

We hebben allemaal wel eens van LinkedIn gehoord, maar wat is LinkedIn nu precies?


LinkedIn is een sociale media platform gericht op het bedrijfsleven. LinkedIn biedt professionals de mogelijkheid om te netwerken. Men kan onder andere zijn/haar portfolio delen, connecten met zakelijke relaties, vacatures plaatsen en solliciteren. Het platform zorgt ervoor dat jij als professional online zichtbaar wordt en jezelf kunt positioneren in de arbeidsmarkt.


LinkedIn noemt zichzelf het grootste professionele netwerk ter wereld. Het streven is om werknemers en werkgevers, over de gehele wereld, bij elkaar te brengen zodat ze succesvoller en productiever kunnen werken. Het platform verbindt professionals uit iedere branche met elkaar, waardoor zakenrelaties maar ook het vinden van werk of opdrachten gestimuleerd wordt.


Wanneer je jouw eigen LinkedIn profiel bezoekt, heb je de mogelijkheid om het LinkedIn profiel aan te passen. Aan het profiel kan je persoonsgegevens toevoegen, maar ook werkervaring, niveau van opleiding, vaardigheden, portfolio's en referenties. Door je profiel volledig te optimaliseren kunnen er deuren opengaan voor nieuwe en uitdagende kansen.

Yorumlar


bottom of page