top of page

Ervaringen

Valkis Marketing streeft ten aller tijden naar maatwerk, dat precies aansluit op de behoeften van de opdrachtgever. Zodat de gewenste resultaten door middel van kennis, actie en ondersteuning behaald worden.

 

Op deze pagina vind je de meest recente ervaringen en reviews van onze leden.

Dhr. Richards

Jarenlang moeite gehad met de doorbraak van mijn onderneming. Alleen kwam ik er niet uit en besloot hulp in te schakelen van Valkis marketing. Zij werken dagelijks met klanten, die dezelfde problemen hadden en zij hebben de 'struggle' fase al eerder succesvol doorlopen. Door middel van een 90-daags traject op maat, ben ik samen met Valkis Marketing aan de slag gegaan. Door middel van super fijne en eerlijke dienstverlening en begeleiding, is er een nieuwe methode van klantenacquisitie ontstaan. Elke stap werd uitgelegd, waardoor ik begreep hoe ze te werk gingen en mijn input kon geven. Het fijne aan Valkis marketing is dat zij je ten aller tijden ondersteunen en echt uit jouw situatie en belangen kijken. Momenteel ben ik een half jaar verder met mijn onderneming en maak ik een omzet van €20.000,- per maand, wat 20 keer meer is dan wat ik eerst per maand verdiende! Mijn bedrijf heeft een snelle, maar fijne transformatie gemaakt. Een transformatie, waarmee ik mijn ideale leven als ondernemer kan leiden. Bedankt!

Mevr. Tholen

Stefan en Valkis Marketing heeft mij geholpen met het opschalen van mijn onderneming. Ik werkte als alleenstaande moeder vaak in de ochtend en avonduren, totdat mijn lichaam het weinige slaap, de stress en de angst niet meer aankon. Ik wilde stoppen, tot dat ik een gesprek met Stefan aan ging. Hij toonde oprechte interesse en snapte mijn situatie volledig. Ik ben met Valkis Marketing gaan werken, met als doel om mijn onderneming op een consistente en voorspelbare wijze te laten groeien. Op deze manier hoef ik mijzelf niet meer met het aspect van leadgeneratie bezig te houden. Tijdens de dienstverlening heeft zowel Stefan als zijn team, mij persoonlijk geholpen met het transformeren, optimaliseren, automatiseren en het opschalen van mijn onderneming. Waardoor ik nu een succesvolle onderneming heb, dat automatisch nieuwe klanten genereert, voorspelbare en consistente resultaten behaald en mij de vrijheid voor mij en mijn kinderen geeft.

Dhr. Geertsen

Door middel van Valkis Marketing ben ik van iedere dag uren besteden aan acquisitie naar een doelgerichte marketingstrategie gegaan. In het verleden werkte mijn social campagnes nauwelijks tot niet. Het bleek dat ik met hagel schoot en de hulp van specialisten in moest schakelen. Na het eerste gesprek met Valkis Marketing was het gevoel gelijk juist. Zij hebben mijn gehele online marketing omgeving overgenomen, waardoor het voor mij geen last meer is en ik iedere maand mijn doelstellingen op het gebied van marketing en sales kan behalen. Het geeft mij persoonlijk meer rust en duidelijkheid, omdat ik tijd over heb voor andere aspecten in mijn bedrijf.

Dhr. Fabers

Als introvert en boekhouder ben ik altijd slecht in verkoopgesprekken geweest. Twee van de tien gesprekken resulteerde naar een nieuwe klant. Ik dacht daarom dat ik meer leads nodig had. Stefan vertelde mij het tegenovergestelde. Als je marketing goed is, dan hoef je tijdens het verkoopgesprek alleen de puntjes op de i te zetten. 80% is marketing. Wanneer je een prospect voorafgaand aan het gesprek al kan enthousiasmeren, dan heeft de prospect zijn/haar keuze voor 95% al gemaakt en nemen zij uit eigen initiatief contact met jou op. Tot mijn verbazing begon ik hierdoor sales leuk te vinden en ging ik ermee aan de slag. Ik heb een dusdanige ontwikkeling op het gebied van sales gemaakt, dat momenteel 8 van de 10 gesprekken naar een nieuwe klant leidt!

Mevr. Coonen

Door middel van Valkis Marketing heb ik mijn bedrijf aan kunnen passen naar de tijd van nu. Ik ben nieuwe kansen gaan zien en heb deze met de hulp van Valkis Marketing aangepakt. De kennis, ervaring, ondersteuning, techniek en het maatwerk zijn van premium kwaliteit. Hele fijne ondersteuning en dienstverlening! Mijn bedrijf is getransformeerd naar een bedrijf van nu, waar online ondernemen echt een must geworden is! Door het maatwerk en de ondersteuning van Valkis Marketing ontvang ik nu automatisch klanten, heb ik meer vrije tijd en haal ik betere resultaten dan ik ooit had kunnen dromen! Ik kan nu met zekerheid vaststellen dat ik door middel van deze samenwerking en de bijkomende persoonlijke ontwikkeling, de beste versie van mijzelf geworden ben.

Mevr. Korstens

Elke ondernemer roept altijd: Er is geen betere investering dan in jezelf! Na het inschakelen van Valkis Marketing, kan ik deze uitspraak volledig bevestigen. Zonder investeren ben je geen ondernemer en zonder investeringen in jezelf ga je nooit de potentie benutten om de beste versie van jezelf te worden. Valkis Marketing doet wat het beloofd en staat garant voor resultaat. Ze werken op een transparante manier, waardoor je van A-Z betrokken bent en ook je mening kunt geven. Het werken met Valkis Marketing is een heel andere ervaring dan het werken met al die andere marketingbureaus. Dit bedrijf is een aanrader!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

bottom of page