top of page

Ervaringen

Mevr. Adriaansen

Door mijn auto-immuunziekte wilde ik graag een onderneming realiseren waar ik zelf de controle over heb. Iets wat ik 5 jaar lang niet had en dan ook zeker zijn tol eiste. Ik wilde ondernemer zijn en niet een werknemer van mijn eigen onderneming. Ondernemen is een hobby, een passie, maar het is ook zeker een vak apart. Je moet het vak beheersen. Daarom heb ik Stefan ingeschakeld. Stefan heeft mij in korte periode van werknemer naar ondernemer veranderd. Met een bedrijf dat volledig om mijn auto-immuunziekte gebouwd is, waardoor ik zelfs met 12 uur werken per week het verdrievoudigde aantal omzet behaal als voorheen. Misschien was het de moeilijkste, maar zeker de beste stap die ik ooit gezet heb! De kwaliteit van de vaardigheid en kennis rondom Valkis Marketing is in mijn mening uniek en van premium niveau.

Dhr. Van Krabben

Na tien jaar succesvol ondernomen te hebben, kwam mijn bedrijf op een kantelpunt. De omzet viel stil en zakte in de maanden daarna flink. Ondanks de vele acties en het harde werk, kregen we het niet voor elkaar om ons bedrijf terug op de rails te krijgen. Met als depressie, angst, het gevoel van falen en de gedachten van terug naar de 9 tot 5  als gevolg. Ondanks mijn grote ego, ging ik met andere ondernemers praten,w aaruit ik een aanbeveling kreeg om met Stefan en Valkis Marketing te gaan werken. Ik kwam in contact met Stefan en heb besloten om deze kans te pakken. Ik ging mijzelf focussen op persoonlijke ontwikkeling door middel van de producten en op mijn bedrijf tijdens het traject. Ik zette alle zeilen bij om mijn bedrijf en werknemers van faillissement te redden. Binnen 8 weken had ik samen met het team van Valkis Marketing een heel nieuw strijdplan ontworpen en in actie gezet. Na het implementeren van het strijdplan, werd de instelling alles of niets. We gingen vol voor het plan en ik merkte dat ik persoonlijk super waardevolle vaardigheden met de producten leerde. Vaardigheden die in alle situatie van pas komen. Op week 15 van het traject was het onverwachtse waar gemaakt. We maakte 3x zoveel omzet als in het gehele kwartaal ervoor! Dit had nooit zonder de geweldige ondersteuning, advies en het maatwerk van Valkis Marketing gelukt.

Mevr. Reinders

Zodra je een succesvolle onderneming hebt, ga je snel verslappen. Minder doelstellingen concreet maken en je loopt tegen een volgende obstakel aan. Namelijk: hoe schaal ik het bedrijf op? Ik had zelf simpelweg geen tijd om mijn bedrijf op te schalen en we hadden ook niet de capaciteit of financiën voor meer personeel. Ik ging sparren met Stefan en al snel kwam ik er achter dat je voor het opschalen van je business geen extra personeel of financiën nodig hebt. Sterker nog, je kunt een miljoenen bedrijf zonder personeel hebben vertelde Stefan mij. Hij introduceerde mij aan hun dienstverlening. Na even twijfelen (uit angst en slechtste versie van mijzelf) besloot ik de stap te nemen. Samen met Stefan en zijn team, zijn we terug in de basis en het fundament van het bedrijf gedoken. Vanuit hier hebben we de onderneming getransformeerd naar een onderneming dat succesvol en schaalbaar is. Een bedrijf dat consistent en op voorspelbare wijze nieuwe klanten aantrekt en eenvoudig converteert. Nu heb ik mijn bedrijf 8 keer vergroot met dezelfde hoeveelheid personeel.

Dhr. Franken

Ik wilde graag de switch van het uurtje factuurtje principe naar vrijheid en online pakketten maken. Na zelf 3 maanden lang aan het kloten geweest te zijn en duizenden euro's lichter. Besloot ik om hulp in te schakelen bij valkis marketing. Door middel van hun funnel creatie, heb ik stapsgewijs mijn bedrijf en verdienmodel naar online kunnen verschuiven. Wat mij meer vrijheid, rust en zekerheid oplevert. Ook leerde ik hoe ik een onweerstaanbaar aanbod maakte, waardoor mijn klanten momenteel tot wel €9.000,- per maand betalen.

Mevr. Maes

Stefan en Valkis Marketing hebben mij in laten zien, dat jij als ondernemer een leven moet en kunt bouwen wat jouw belangen behartigd. Als consultant werkte ik lange dagen voor een uurtarief. Een uurtarief (50 euro) wat volgens Stefan zelfs schandalig laag was voor mijn dienstverlening. Valkis Marketing begon mijn bedrijf te ondersteunen en zorgde voor een aanbod, waarmee ik minder werkte en veel meer kon verdienen. En ze zorgde ervoor dat nieuwe cliënten in de rij stonden. Terwijl het uurtarief veel hoger lag, kreeg ik meer klanten, werkte ik minder en werd ik eigenaresse van mijn bedrijf en lifestyle.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

bottom of page