top of page

Ervaringen

Dhr. Goossens

Zeer goed en fijn bedrijf om mee samen te werken. Iedereen neemt de tijd voor je en begeleid je van A-Z. Ze doen geen beloftes die ze niet waar kunnen maken en streven consistent naar de beste versie van henzelf als die van de opdrachtgever. Door in zo'n omgeving aan het werk te zijn, kan je niet anders dan presteren. Minder kan je gewoon niet accepteren, je wilt niet achter blijven en iedereen zorgt er ook voor dat je niet achter blijft. Een heel intense beleving met zowel het bedrijf als met mij als persoon. Zeer positief alles ervaren en boven mijzelf uitgestegen. Chapeu voor al het harde werk en bedankt voor de perfecte begeleiding en het vertrouwen!

Dhr. De Looijer

Wat een geweldig team bezit Valkis Marketing. Van freelancers tot coaches tot medewerkers die allemaal zijn/haar hart op de juiste plek hebben zitten. Een zeer succesvol team, wat je vanaf minuut 1 direct ervaart. Ze pushen, ze helpen en ze ondersteunen je tijdens heel het proces. Altijd persoonlijk en staan voor je klaar. Dit bedrijf en team is niet te vergelijken met alle online guru's, coaches en marketingbureaus. Dit team is het echte werkt. Ze maken waar wat ze beloven, ze zijn zelfs nog te bescheiden en ik zal altijd een vaste klant blijven. Miljoenenbedrijf is in zicht, terwijl ik voor mijn samenwerking nog eens 10 duizend euro per maand verdiende. Het heeft dus ook heel mijn persoonlijke leven veranderd, voor mijn gezin, familie en vrienden. En voornamelijk voor mij als persoon!

Mevr. Clerckx

Leer, kopieer en implementeer! Wat kan het hard gaan als je niet dagelijks het proces van trial en error hoeft te doorgaan. Doe wat werkt en de resultaten volgen vanzelf. Door te blijven doen wat werkt, gaat je naar een ontzettend hoog niveau brengen. Geen omweg, maar recht op je doelen af. Dat leer je met Valkis Marketing, je weet precies hoe je er komt en dat je het gaat behalen. Door middel van extra ondersteuning op het gebied van mindset, ben ik helemaal klaar voor alles wat komen gaat. Bedankt allen, zeker een aanrader!

Mevr. Van Beek

Valkis Marketing biedt een ongelofelijke kans voor iedereen die een succesvol bedrijf wil starten of een bestaand bedrijf wil opwaarderen. Ik had vóór Valkis Marketing al in verschillende andere programma's en bedrijven geïnvesteerd en vond dat er altijd wel iets ontbrak. Binnen de eerste week met Valkis Marketing had ik al meer succes dan na maanden met andere bedrijven! Dit team heeft zoveel hart en ze willen je echt zien slagen. Als je bereid bent om je steentje bij te dragen, dan brengt Valkis Marketing je waar je heen wilt!

Dhr. Willems

Valkis Marketing geeft u letterlijk alles wat u nodig heeft om succesvol te zijn. Van training, tot middelen en ondersteuning, de enige manier om te falen is om niets te doen! Beste investering EVER!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

bottom of page