top of page

Ervaringen

Mevr. Kleven

Valkis marketing levert superveel waarde en super fijne ondersteuning. Fijn om met een groep experts te werken. Gezamenlijk de ideale business gecreëerd en zowel persoonlijk als zakelijke obstakels effectief overwonnen. Ik weet zeker dat ik deze obstakels nu nooit meer voor problemen gaan zorgen. En wiehoe! Momenteel heb ik zelfs de upgrade naar elite lid kunnen doen, wat voor nog meer fantastische resultaten en waarde gaat zorgen!

Dhr. Story

Super fijne experts om mee samen te werken. Denken echt aan jouw belangen en doen er alles aan om jouw doelstellingen te realiseren. Naar mijn mening de beste marketingexperts die je kunt hebben! D.m.v. maatwerk hebben ze gezorgd dat de infrastructuur van mijn bedrijven aangepast zijn, waardoor we kostenefficiënter en effectiever te werk gaan. Ook voor het opschalen een heel duidelijk en fijn plan opgesteld en gerealiseerd. Heel fijn het meedenkend vermogen van deze organisatie. De hele transparante manier van communiceren, het meedenken en openstaan voor mijn feedback bevalt mij zeer aangenaam.

Dhr. Verhoeven

Aangemeld bij Valkis Marketing als startende ondernemer met een eenmanszaak. Na 4 maanden tijd -> oprichting bv en mijn eerste holding werd een feit. De focus lag volledig op het opschalen van mijn onderneming en na 11 maanden samenwerken met Valkis Marketing had ik een miljoenenbedrijf. Met deze ervaring zeg ik niet dat jij ook in 1 jaar tijd miljonair met Valkis Marketing zal worden, maar de hulp en waarde gaat het je vroeg of laat zeker maken! :-)

Dhr. Geertsen

Hele fijne ervaringen met Valkis Marketing. Staan altijd voor je klaar en hebben echt kennis van wat ze doen. Ook fijn dat ze niet als alle andere marketingbureaus met rapporten smijten en het jezelf uit laten zoeken. Ze weten echt hoe ze het maximale uit elke client halen, door goede service te bieden en verder te kijken dan de toplaag van een ondernemer of onderneming. Ze verdiepen zichzelf  volledig in jouw situatie en daarom kunnen ze je ook zo goed helpen denk ik.

Dhr. Christoffel

Kan niks anders zeggen dan echt een top organisatie. Nooit verwacht te staan, waar ik nu zou staan. Alles waar ik 6 maanden geleden alleen nog over kon dromen, is nu realiteit of staat op het punt om realiteit te worden. Stefan heeft zo'n unieke kijk op het ondernemerschap, dat je echt kunt zien dat hij de code van het spel gekraakt heeft. A true mastermind! Hij heeft ondanks zijn succes, totaal geen hoogmoed en wilt iedereen op hetzelfde niveau brengen. Door samen te lachen, eerlijk te zijn, maar ook te verdiepen en recht door zee/hard te zijn en de realiteit te vertellen. Wanneer je de afspraken niet na komt, wordt je ook echt even aangespoord om actie te ondernemen. Wat goed is, alleen zo haal je t beste uit jezelf. De begeleiding en service zijn dus een echte aanrader en de gehele investering 100x waard.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

bottom of page