top of page

Ervaringen

Dhr. Jurgensen

Ik begon aarzelend en het hielp me op een manier waarvan ik niet wist dat ik hulp nodig had.

Ik aarzelde omdat ik geen grote fan ben van coaching, omdat het vaak een stel vage oplichters zijn met een bijelkaar geraapt zooitje aan info.

Mijn gevoel vertelde me dat er iets anders aan de hand was nadat ik met Stefan had gesproken.

Ik verdiende 30.000 euro in de eerste paar maanden en werd toen opgewaardeerd tot VIP. Dat was een gamechanger,omdat ik dacht dat ik de zaken goed begreep, maar besefte hoeveel hiaten ik had.

Sinds de upgrade in januari 2020 is de omzet van mijn bedrijf gestegen tot bijna 75.000 euro per maand. Ik ben onlangs geüpgraded naar hun gouden programma en hoop in de zomer van 2021 een gigantsiche maand te realiseren.

Beste zakelijke beslissing die ik ooit heb genomen.

Mevr. Boelens

Dit programma is intens, geweldig materiaal en als je het daadwerkelijk toepast op je leven en je bedrijf zul je geweldige resultaten zien.

Ik ben begin juni met een bedrijf begonnen en ben eind juni met Valkis Marketing het diepe ingesprongen... Ik had 5 klanten tegen het einde van juli en binnen een maand kreeg ik een aanzienlijke verbetering in de berichtgeving, een duidelijk hoog ticket aanbod, en het momentum in de goede richting. DE RESULTATEN HANGEN AF VAN HET WERK DAT JE DOET...

De omgeving en het team zijn ook geweldig - veel inspiratie en helpende handen.

Dhr. De Jong

Ik sta op het punt om mijn inkomen en levensstijl te veranderen en om weer op weg te zijn naar mijn grootste doelen en ambities dankzij het netwerk en het ethos waarvoor dit bedrijf het topje van de ijsberg is geweest. Ik hoop in de toekomst een meer tastbare balans te kunnen opmaken wanneer de gebeurtenissen daadwerkelijk plaatsvinden. Over het algemeen heb ik mezelf uit de sleur kunnen halen was in een paar maanden geleden productiviteit wijs en nu staat het echte werk op het punt om te beginnen.

Dhr. Reynaerds

Deelnemen was de beste beslissing die we in 2 jaar tijd in ons bedrijf hebben genomen. Het heeft onze groei versneld en ons duidelijkheid gegeven over het bereiken van grotere en betere dingen in dubbele snelheid. De coaches zijn super deskundig en gaan altijd een stapje verder voor de klant. De beste investering die we hebben gedaan.

Dhr. Thelen

Er is al eerder in meerdere cursussen geïnvesteerd, maar dit is veruit de beste. Het is niet eens een gewone cursus meer, het is veel meer dan dat...
Je krijgt waarschijnlijk het beste trainingsmateriaal ter wereld, maar het beste is dat het een gemeenschap van high achievers is die elkaar dagelijks ondersteunen en motiveren.
Het heeft mijn leven letterlijk veranderd!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

bottom of page