top of page

Ervaringen

 Dhr. Roosmalen

Ik was bij hun live event en eerlijk gezegd heb ik nog nooit een bedrijf ontmoet dat zo toegewijd is aan jouw succes. Ze leveren veel te veel en zijn zeer klantgericht. De waarde is altijd hoger dan de prijs die je betaald dus.

Dhr. Greppens

Valkis Marketing heeft mijn leven compleet veranderd! Ze hebben me geholpen mijn droombedrijf van de grond af aan op te starten en hebben me geholpen het te schalen van €0-€100k in slechts 6 maanden! Kan niet genoeg mooie dingen zeggen over dit bedrijf. Uiterst dankbaar om een klant van hen te zijn!

Dhr. Riggorgio

Ik ben in Valkis Marketing gesprongen en weet dat ik dit nodig had om te stoppen met het draaien van mijn eigen wielen met mijn bedrijf. Ik ben pas 2 weken binnen en ik moet zeggen...het is intens!

Het is een ontwerp om je geest en je bedrijf op orde te krijgen om de beste versie van jezelf te worden. Alles wat je ooit nodig zult hebben om je bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen zit hier in, maar dat betekent ook dat je het werk moet doen om die gereedschappen voor je te kunnen gebruiken. Het is een soort van de perfecte sportschool, met alles voor je klaarliggend om te gebruiken, maar als je gewoon naar de gewichten staart en ongezond blijft eten, dan zul je nooit komen waar je wilt zijn. Als je aarzelt om je in te schrijven, STOP ERMEE! Dit zal de schop onder je kont zijn die je nodig hebt om aan de slag te gaan met je bedrijf.

Mevr. Jacobs

Het is een totale verandering in het spel geweest, samen met de crew van valkis marketing heb ik hard gewerkt, maar zonder de sleutelelementen van het laten groeien van een bedrijf waar ik om geef. De mentaliteitscoaching is van onschatbare waarde geweest. En de crew is transparant als het gaat om groei en schaalvergroting. Ik ben in staat geweest om een van de sterkste resultaatgerichte programma's voor moedercoaches op te bouwen vanwege hun begeleiding. Het is niet gemakkelijk. Maar de ruimte die ze hebben gecreëerd geeft je het gevoel dat alles mogelijk is.

Mevr. Hesseling

Het is een van de beste mentorships waarin ik heb geïnvesteerd. Voor mij was het de juiste mix van tactische training en mentorschap. Ik heb ook een aantal levenslange vriendschappen gesloten en mezelf omringd met veel meer gelijkgestemde mensen die geweldige dingen doen die me elke dag weer inspireren.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

bottom of page