top of page

Ervaringen

Dhr. Speijker

Van het bureau van iemand die veel te lang aan de zijlijn heeft gezeten:

Ik was vroeger sceptisch over hun programma. Ik ben de man die alles heeft gekocht van €997 cursussen tot €18k coaching programma's. Om wat voor reden dan ook, was mijn bedrijf er slechts in geslaagd om afwisseling in inkomsten van €6-12k per maand de meeste maanden.

Ik bleef in de opbrengstwaaier voor ongeveer 3 jaar. Ik had er echter genoeg van. Ik wist dat een programma me geen miljonair zou maken en dat het op "mij" neerkwam. Maar ik wist nog steeds dat als ik alle antwoorden wist, ik niet meer vast zou zitten.

Plus... Ik kon het feit dat Valkis Marketing meer geverifieerde beoordelingen heeft van mensen die 30.000 euro per maand verdienen dan enig ander programma of adviesbureau waar ik ooit van gehoord heb, niet door de vingers zien.

Ze geloofden echt in mij. Zozeer zelfs, dat het een geloof in mijzelf uitstraalt. Ik nam de sprong en investeerde in klanten in overvloed. De eerste maand sloot ik 18.000 euro in zaken af. 2de maand in, sloot ik 26.000 euro in zaken. 3de maand in, op schema om mijn 30k doel ver te overtreffen.

2 maanden geleden voelde ik dat €30.000 per maand een mijlpaal en droom was. Nu voel ik dat het mijn tolerantie is. 100k/maand is waar ik binnenkort zal zijn. Hiervan zou niks mogelijk geweest zijn, als het niet met Valkis Marketing was geweest. Dit bedrijf is meer dan legitiem.

Dhr. Van Zon

Levens veranderende inhoud. Het feit dat de eerste hulp over mindset en productiviteit gaat, geeft aan wat hun filosofie is en hoezeer ze willen dat u slaagt. Ik kan dit bedrijf echt niet hoog genoeg waarderen.

Mevr. Den Bol

Wees klaar om jezelf uit te dagen. Valkis Marketing biedt uitstekende begeleiding in het opstarten van je dienstgerichte onderneming en het opschalen naar tonnen euro's aan omzet per maand. Ik heb letterlijk met 2 verschillende bedrijven deelgenomen en mijn investeringen binnen 1 maand terugverdiend. Ik heb zeer goede vrienden Valkis Marketing aanbevolen, omdat ik in deze manier van werken geloof. Het team zal je uitdagen om de beste versie van jezelf te worden en de top te gaan bereiken.

Mevr. Jongsma

Uitstekende training en mensen.Ik ben twee jaar geleden met het bedrijf gaan samenwerken en blijf omdat ik zowel in het bedrijfsleven als in het leven steeds verder groeiend ben.
De coaches zorgen ervoor en helpen je duidelijk te zien wat je wilt en hoe je daar komt.
Je moet je laten zien en implementeren waar je op getraind bent, wanneer je dat doet - je wordt iemand anders, iemand die je wilt zijn, iemand die al gedaan heeft wat nodig is om te slagen.
Ze zorgen voor een magische gouden blauwdruk - het is aan jou om die te volgen. Als je lui bent, is dit niet voor jou. Als je slimmer wilt werken en niet harder, dan is dit voor jou.

Vroeger werkte ik 60 uur per week en dat is een fractie van wat ik nu maak op een strikte 40 uur per week. Binnen de komende 6 maanden ga ik terug naar 32 uur per week en ik twijfel er niet aan dat ik op dat moment nog meer zal maken. Je leven veranderd.

Dhr. Kaets

Ik heb zoveel geleerd sinds ik bij Valkis Marketing ben gekomen via aanbevelingen. Ik heb het gevoel dat ik veel beter kan omgaan met hoe ik verder moet gaan in mijn bedrijf en met grote veranderingen in mijn persoonlijke leven, mijn mentaliteit, mijn productiviteit en daarbuiten! Ik ben zo opgewonden om vooruit te blijven gaan en mijn doelen te verpletteren!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

bottom of page