top of page

Ervaringen

Mevr. Broeren

Ik kan niet genoeg zeggen over het onschatbare inzicht in het denken en de mentaliteit dan wat Stefan en zijn team bieden. Ik luister urenlang naar ze op de achtergrond, alleen maar om me te blijven focussen op wat we doen. Ze hebben een andere kijk op marketing en hoe ze advertenties moeten schrijven en teksten die gewoon werken. Als je niet naar ze geluisterd hebt, begin er dan nu mee. Je zult blij zijn dat je het gedaan hebt.

Mevr. Clark

Dit is de hulp waar ik naar op zoek was. Serieus... Ik heb zoveel "gratis" aanbiedingen geprobeerd en betaald voor webinars, programma's, werkboeken - en niets komt zelfs maar in de buurt. Verspil zelfs geen tijd met andere programma's als u uw bedrijf nu wilt opschalen. Ik was op zoek naar vertrouwen (✔), hoe je een hoge tarieven kunt verkopen (✔), hoe je mijn doelgroep kunt vinden (✔), en daadwerkelijke coaching en begeleiding van iemand die erin geslaagd is op de manier die ik wil (✔ ✔). Ik was echt bang dat meer succes in mijn bedrijf zou betekenen dat ik mijn familie zou verwaarlozen, maar ik heb eigenlijk meer quality time met hen dan ooit tevoren. Het programma wordt altijd bijgewerkt en toegevoegd aan het houden van 100% relevant en het team dat je coacht is altijd positief en opbeurend (wil er bijna werken als ik mijn eigen droombedrijf niet zou runnen!). Ik ben zo dankbaar voor Valkis Marketing.

Dhr. Reynolds

Het was een grote verandering voor ons om ons aan te sluiten bij Valkis Marketing! Als nieuwe bedrijfseigenaar had ik veel ontbrekende schakels en stukken waar ik me niet van bewust was en ook niet van hun bestaan. Zelfs de uitdagingen waar ik me van bewust was, kon ik na mijn toetreding met de vooruitziende blik en de ervaring van de legende (Stefan) aanpakken. Ik was in staat om mijn bedrijfsmodel en schaalgrootte sneller te veranderen dan ik ooit kon; 60K per maand na de tweede maand dat ik lid werd. Vrij onwerkelijk. Allemaal dankzij dit team. Zij zijn de meest solide mensen die je ooit zult ontmoeten en die je hoger zullen noemen. Hun bedrijf is fantastisch!

Mevr. Booijmans

Deze jongens zijn consistent, creatief en toonaangevend in wat ze leveren, naar mijn mening. Ze begeleiden het gesprek en hebben me geholpen een heel nieuw perspectief te ontwikkelen in wat ik de wereld kan bieden.Mijn vertrouwen, marketing, mindset, sales en resulaten zijn nu van hoog niveau. Bedankt allemaal, een echte aanrader!

Mevr. Maes

Het beste van het beste. Ik kan eerlijk gezegd zeggen dat ik 10x zoveel waarde heb gekregen van dit bedrijf dan van elk ander begeleidingen, of elke andere cursus of programma die ik ooit heb gevolgd, wat dat betreft. Valkis Marketing is het echte werk en ik raad al hun producten en diensten ten zeerste aan. Aarzel niet als je de kans krijgt om met dit fantastische team te werken, vooral als je een coach, consultant of dienstverlener bent!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

bottom of page