top of page

Ervaringen

Dhr. Roels

Ik kan niet beschrijven hoe dankbaar en blij ik ben dat ik Valkis Marketing  heb gevonden en heb geïnvesteerd in mijzelf. De beste zakelijke beslissing die ik ooit heb genomen (en ik heb veel geïnvesteerd in andere zakelijke training/ontwikkeling). Ik zou iedereen aanraden die leergierig en hongerig is en er belang aan hecht om in de toekomst een betere versie van zichzelf te zijn. Doe het gewoon!

Dhr. Relissen

De training bij Valkis Marketing is van een hoger niveau en de klantenservice is absoluut uitstekend - iedereen heeft zijn uiterste best gedaan om mij echt te helpen begeleiden en te leren wat ik precies moet doen om vooruit te komen. Zeer gewaardeerd!

Dhr. Van Cuijk

Hebben bij hen een paar producten besteld en een paar gesprekken gevoerd met hun verkoopmedewerkers. Het materiaal is erg goed. De opvolging door het verkoopteam is uitstekend. Het bieden van veel waarde op voorhand om vertrouwen in hen op te bouwen en hun proces helpt om hun hoge ticket item, dat is de een-op-een overleg met hun senior adviseurs. Het is echt een schone en professionele aanpak van de verkoop, zelfs als je niet met hen samenwerkt. Ze gaan zelfs verder en zeggen: "Hé, we kunnen je niet helpen, maar we kunnen je wel in contact brengen met iemand die dat wel kan".

Dhr. Van Bergen

Ik ben al een tijdje op zoek naar een mentor die bij mijn persoonlijkheid past. Een waar je geen nummer of loonstrookje bent, maar iemand die het waard is om in te investeren omdat ze een eerlijke intentie zien en ze je niet iets zullen verkopen wat je niet nodig hebt. Het team van Valkis Marketing heeft een geweldige gemeenschap opgebouwd van mensen die echt willen dat anderen slagen.

De inhoud die Stefan biedt, is voor mij goud waard. Het past bij mijn persoonlijkheid en ik kan echt graven in wat hij zegt en hoe hij het zegt te doen. Het is als een puzzel die na lang op de tafel te hebben gezeten eindelijk alle stukjes met elkaar verbindt.

Ik heb echt het gevoel dat mijn adviseur, echt begrijpt dat het niet om geld gaat. Het gaat echt om het veranderen van levens. Ik heb het gevoel dat ik mijn huis heb gevonden en me eindelijk op één ding kan concentreren in plaats van op glimmende voorwerpen te jagen.

Mevr. Schippers

Mijn leven is eigenlijk aan het veranderen

Ik heb nog nooit iemand langs me heen laten komen zoals hun adviseur, Jort. Hij heeft het zo makkelijk gemaakt om toegang te krijgen tot dingen die me ECHT doen slagen. Deze jongens zijn allemaal echte mensen die graag helpen en dienen de mensen om hen heen, dat is waarom ik geloof dat hun succes zo groot is.

Als je problemen hebt met je bedrijf, zullen deze jongens je naar het volgende niveau brengen. Als het goed gaat met uw bedrijf, zullen ze u nog steeds naar het volgende niveau brengen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

bottom of page