top of page

Ervaringen

Mevr. Berendse

Valkis Marketing is zoveel meer dan alleen een marketing-adviesbureau. De manier waarop de coaches met je werken is met diepgang. Ze halen de diepste belemmeringen in jou als persoon en als bedrijf naar boven en pakken die meteen aan. Geen flauwekul of poespas in hun aanpak, maar recht door zee en gericht toewerken naar het resultaat. Tijdens de samenwerking heb ik vertrouwen gekregen in mezelf, in mijn dienstverlening en in mijn bedrijf. Alles is mogelijk, je moet alleen weten hoe en de juiste overtuigingen hebben. Iets waar Valkis Marketing volledig aan voldoet.

Dhr. Hooijmans

De laatste paar jaar zat ik in een sleur met mijn bedrijf. Bestaande klanten gingen weg en er kwamen steeds nieuwe klanten bij. Ik dacht voortdurend bij mezelf dat de nieuwe klanten wel zouden komen, maar het tegendeel was de realiteit. 10 uur per dag besteden aan klantenwerving en nog steeds geen zekerheid van nieuwe klanten. Dankzij Valkis Marketing heb ik die zekerheid nu wel. Ik weet precies wat ik moet doen om eenvoudig een nieuwe klant te realiseren. Geen coldcalling, bloggen of ander werk meer voor mij. Gewoon doen wat werkt, door een bewezen methode te volgen en de juiste hulp te krijgen. Zodat jij je kunt richten op je passie.

Mevr. Michielsen

Na lang wikken en wegen ben ik met Valkis Marketing in zee gegaan. Stefen overtuigde mij om de juiste stap in de goede richting te zetten. Het zetje dat een coach moet geven. Ik dacht dat ik het allemaal wel alleen af kon. Maar in plaats van te blijven worstelen met een maandomzet van 1.500 euro, besloot ik te investeren in mezelf, mijn toekomst en mijn bedrijf. De eerste weken waren verhelderend. Veel tijd gestoken in het ontdekken van mijn ideale klant en het aanscherpen van het aanbod. Dat moet ook wel, anders kun je je doelgroep niet bereiken en aanspreken. Toen ik dat eenmaal had afgerond ging het snel, de doelgroep benaderen, opvolgen, verkoopgesprekken voeren en vervolgens nieuwe klanten helpen met de service. In de 4e week zat ik al op een omzet van 8.000 euro. Dit met slechts 1,5 week toepassen van de methode van klantenwerving. Iets wat ik zonder Valkis Marketing nooit had kunnen denken of bereiken.

Mevr. Prinsen

Dit bedrijf is echt super. De inzichten die ik hieruit krijg zijn enorm, zo ook de resultaten. Dit heeft mij doen besluiten om met Valkis Marketing in zee te gaan. Ontzettend blij met de manier waarop er nu nieuwe kansen op mijn pad komen en hoe ik elke dag weer lekker in mijn vel zit. Resultaten en klanten worden nu naar me toe getrokken. Mijn praktijk en online programma gaan door het dak en ik heb de mogelijkheid om een dag vrij te nemen. Hoe geweldig, het is gewoon levensveranderend. Voor iedereen die nu op het punt staat om het te doen of niet, Valkis Marketing zal je leven op een zeer positieve manier veranderen.

Mevr. Torsten

Stefan en Valkis Marketing hebben mij zelfbewust gemaakt. Zelfbewust in de zin van wat ik verdien, wat ik waard ben en hoe ik mijn leven wil leiden. Sinds die samenwerking ben ik elke dag mijn dromen aan het najagen. Consequent onvolmaakte actie ondernemen, zonder angst, consequent mijn grenzen verleggen. Een Veerle 2.0 ben ik op dit moment. Opnieuw geboren, krachtig en moedig voor alles wat komen gaat. Bedankt Stefan, Jort, Dirk en de rest van het team voor dit geweldige avontuur!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

bottom of page