top of page

Persoonlijke coaching

 Online coaching 

Als Valkis Marketing distantiëren wij onszelf van 99 procent van alle zogenoemde ''Guru's'' en online programma's, die je hoogstwaarschijnlijk op dagelijkse basis voorbij ziet komen. Wij geloven in maatwerk en trainingen die hier op aansluiten. Wij hebben niet het vertrouwen in een online programma vol gestopt met vele varianten van gebrekkige kennis.

Stappen maken op het gebied van zowel zakelijk als persoonlijk niveau, zijn een van de belangrijkste kernfactoren van succes. Om deze stappen te kunnen zetten, heb je logischerwijs kennis en informatie nodig. Alleen het belangrijkste is actie! Kennis moet omgezet kunnen worden naar realiteit. En bij deze fase heb je ondersteuning nodig en niet alleen informatieve video's. Door middel van de juiste ondersteuning, wordt jij verantwoordelijk gehouden, kom je in actie, wordt je met alle obstakels geholpen en heb je een team aan experts achter je staan, waarop je kunt terugvallen.

Het gaat uiteindelijk om de waarde van de expertise, maar het gaat voornamelijk om het resultaat dat jij behaald. Persoonlijke en zakelijke ontwikkeling staan in het teken van groei, met de juiste kennis en ondersteuning. Waardoor jij het gewenste resultaat behaald en ten aller tijden de investering dubbel en dwars terug verdient!

Daarom biedt Valkis Marketing alleen online coaching aan dat: nieuwe kennis, vaardigheden en ontwikkeling creëert, waarmee je verder komt, waarmee jij direct actie kunt ondernemen en volledige ondersteuning van onze experts hebt, die jou persoonlijk in elk traject begeleiden.

Online coaching
dreambusiness productfoto volledig.png

Dream Business Coachingstraject

Samen creëren we jouw ideale business, waarmee jij jouw ideale levensstijl in alle rust en vrijheid kunt ervaren.

 Individuele coaching 

Loop jij als ondernemer persoonlijk of zakelijk tegen obstakels aan of zie je door de bomen het bos niet meer? Dan kun je de keuze maken voor een 1-op-1 coaching gesprek met onze eigenaar Stefan Valkis. Stefan heeft een erg vernieuwende, strategische en effectieve blik op het gebied van ondernemerschap en is enorm sterk in het vinden van de grootste knelpunten in jou als ondernemer of in jouw onderneming. Los deze knelpunten snel op en je bent in staat om jezelf en jouw onderneming naar het volgende niveau te tillen.

Tevens, brengt Stefan snel in kaart welke kansen jij als ondernemer of jouw onderneming momenteel laat liggen. Met een verfrissende blik op jou als ondernemer en jouw onderneming, ga je deze kansen inzien en grijpen. Waardoor het stuk onbenutte potentie van jou als ondernemer of jouw onderneming, benut gaat worden en jij snel veel beter resultaat gaat ervaren.

Voorwaarden:

  • De minimale afname van persoonlijke coaching is een blok van 2 uur en kan zowel bij u als bij ons plaatsvinden

  • Jouw bedrijf maakt minstens €200.000,- omzet per jaar

  • De investering bedraagt €2.000,- per uur excl. Btw en eventuele voorrijkosten

Wil jij jezelf en jouw onderneming, door middel van persoonlijke coaching, de benodigde boost geven?

Neem dan gerust eventjes contact met ons op.

Individuele coaching

De beste investering, is in jezelf

 Groepscoaching 

Wilt u een groepscoaching organiseren met Stefan als gastspreker of als persoonlijke coach voor een selectief gezelschap of jouw werknemers?

Dat kan!

 

Graag ontvangen wij meer informatie over de plannen van de groepscoaching.

Neem via onderstaande knop contact met ons op.

Let op: Valkis Marketing behandeld aanvragen voor groepscoaching erg zorgvuldig, daarom gelieve zoveel mogelijk informatie vermelden. Alvast bedankt!

Groepscoaching
bottom of page