top of page

Hulpmiddelen

Tools voor ondernemers

Om succesvol (online) te kunnen ondernemen, is het belangrijk dat je de beschikking hebt over de juiste software en tools. Het hebben van goede software en tools, zorgt ervoor dat jouw online werkomgeving volledig geoptimaliseerd is. Hierdoor groeit je bedrijf. Elke business/ondernemer heeft verschillende hulpmiddelen of tools nodig. Daarbuiten om worden er honderden en soms wel duizenden online tools voor ondernemers aangeboden, die elk relatief veel op elkaar lijken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld websiteproviders, e-mail marketing programma’s, tools om landingspagina’s te bouwen etc.

 

Om in de zoektocht naar de juiste software en tools te helpen, hebben wij op deze pagina de software en tools toegelicht die wij zelf gebruiken en dus ook daadwerkelijk aanraden.

Wij werken als bedrijf dagelijks met deze tools en hebben in het verleden meerdere software en tools gebruikt, waar wij minder tevreden over waren. Als Valkis Marketing zijnde stellen wij namelijk een aantal eisen, waar de software of tool aan moet voldoen. Eisen zoals: functies/mogelijkheden, consistentie, relevantie en gebruiksvriendelijkheid, waar veel tools niet aan voldoen.

 

Bij alle onderstaande software en tools, vindt je een korte beschrijving en ook direct een linkje. Via dit linkje kun je bij interesse de website bezoeken. Vaak zijn het affiliate linkjes, zodat het voor jou, door middel van gratis proefperiodes, mogelijk is om deze software of tool direct te leren kennen en te testen. Hopelijk zit er een hulpmiddel tussen, die het voor jou ook allemaal net wat makkelijker maakt!

Software & Tools

Bouw landingspagina's en funnels met Clickfunnels

Valkis Marketing maakt al sinds maart 2019, dagelijks gebruik van Clickfunnels. Via Clickfunnels bouwen wij onze landingspagina’s en funnels. Denk hierbij aan: opt-in/aanmeld pagina’s tot aan Thank you en verkooppagina’s.

Door middel van Clickfunnels kun je snel en eenvoudig professionele pagina’s bouwen, die optimaal ingericht zijn voor het binnenhalen van conversies. Wij zijn dan ook Clickfunnels gaan gebruiken, omdat super gebruiksvriendelijk is, je hebt in no-time een kwalitatieve en professionele pagina of funnel ingericht, de tool presteert consistent en Clickfunnels biedt alle functies en mogelijkheden die je op dit gebied kunt bedenken.

 

Clickfunnels is het ideale middel om (potentiële) klanten kennis met jouw bedrijf te laten maken. Zelfs wanneer jij een mailinglijst wilt opbouwen en vervolgens e-mails naar hen wilt sturen, kan je hiervoor ClickFunnels gebruiken.

 

Klik hier voor meer informatie en de mogelijkheid om een 14 dagen proefperiode te beginnen

clickfunnels-logo.png

Bouw en automatiseer een mailinglijst
met ActiveCampaign

ac_mark-white-bluebg.png

Bij Valkis Marketing geloven wij heilig in e-mail marketing. De impact en de groei die jij als bedrijf maakt, komt door betrokkenheid van de doelgroep. Jouw mailinglijst, is het waardevolste bezit van je onderneming. E-mail marketing is één van de meest effectieve en goedkoopste manieren om bedrijfsgroei te stimuleren. Iedere keer dat wij één e-mail naar onze mailinglijst sturen, komt er omzet binnen.

 

Alleen het bouwen en automatiseren van een mailinglijst vergt zorgvuldig werk, zeker als je e-mail marketing goed wilt toepassen. Daarom gebruiken wij momenteel 1,5 jaar ActiveCampaign. Met ActiveCampaign kan je heel eenvoudig een grootschalige mailinglijst opbouwen en heb je direct inzicht van jouw doelgroep. Door middel van een paar drukken op een knop, kan je al een gehele e-mail campagne versturen.

 

ActiveCampaign is voorzien van een stabiele software, die niet alleen eenvoudig is in gebruik, maar ook super veel extra mogelijkheden geeft om jouw mailinglijst te laten groeien en volledig te automatiseren. Ook werkt ActiveCampaign perfect samen met andere online tools, zoals Clickfunnels en Zapier. Hierdoor heb je een integraal systeem, dat zonder problemen perfect op elkaar aansluit en samenwerkt.

 

ActiveCampaign heeft tevens als voordeel dat zij beschikken over een goede kwaliteit en prijsverhouding. Hierdoor is ActiveCampaign  zeker niet de duurste en in onze beleving wel het beste.

 

Klik hier voor meer informatie over ActiveCampaign en om een 14 dagen proefperiode aan te vragen

Maak snel en eenvoudig een professionele
website met Thrive

Wanneer je graag een eigen professionele website bouwt, maar geen technische kennis rondom het bouwen van websites hebt. Dan is Thrive Themes de perfect oplossing voor jou.

 

Thrive is erg gebruiksvriendelijk voor iedereen die een website, zonder enige vorm van technische kennis, wilt bouwen.  Door middel van het simpele sleep en plaats principe, kan jij jouw website volledig en eenvoudig naar eigen voorkeur inrichten.

 

Bij Valkis Marketing hebben wij vele beginnende internet ondernemers Thrive aanbevolen, waardoor zij vervolgens professionele, onderscheidende en succesvolle website hebben kunnen bouwen.

 

Klik hier voor meer informatie over Thrive Themes

Thrivethemes.png

Bouw een webshop of website met WordPress

WordPress.png

WordPress is één van de marktleiders op het gebied van professionele websites en webshops bouwen. Door middel van de vele functies en Plug-ins, zijn de opties met WordPress oneindig en is WordPress de grootste contentmanagementsysteem. Hierdoor is het mogelijk om een website of webshop volledig naar jouw smaak in te richten en door middel va html codering te finetunen.

 

Valkis Marketing gebruikt WordPress voor onze ledenomgeving. WordPress is een super vertrouwelijk systeem, waardoor jouw website, webshop of online cursus ten aller tijden volledig geoptimaliseerd is.

Klik hier voor meer informatie over WordPress

Maak een zakelijke e-mail adres met Google G Suite

Valkis Marketing gebruikt voor alle internetaccounts Google G Suite. Door middel van Google G Suite kun jij eenvoudig een professioneel e-mail adres maken, met daarin jouw domeinnaam vermeld.
(Bijv. mail@valkismarketing.com)

 

Google G Suite is gekoppeld aan Gmail mailbox interface. Dit zorgt ervoor dat de mailbox van G Suite niet alleen heel herkenbaar en gebruiksvriendelijke is, maar je kunt ook jouw zakelijke e-mail adres aan de Gmail app koppelen.

 

Door gebruik te maken van Google G Suite, krijg je ook direct toegang tot onbeperkte opslagcapaciteit in Google Drive. Hierdoor kan jij al jouw zakelijke bestanden op een veilige en overzichtelijke plek opslaan. Tevens, verleend Google je ook direct toegang tot Google Docs, waardoor je gebruik kunt maken van extra functies als Google Sheets en Google Presentaties.

Met de volgende kortingscodes ontvang je 20% korting op G-Suite:

G-Suite Basic: ECHY9RQCQCVAD3Y
G-suite: Business: LA3NNWKAGXGR6X6

 

Klik hier om te starten met Google G Suite

G Suite.png

Gebruik GoToWebinar voor het geven van webinars

gotowebinar goed.png

Indien jij van plan bent om webinars te geven, is GoToWebinar de ideale software voor jou.

 

Vanuit Valkis Marketing geven wij sinds 2019 al webinars aan onze doelgroep. En vanaf dag 1, zijn wij erg fan van GoToWebinar. GoToWebinar is wellicht niet de modernste of goedkoopste software voor het geven van webinars, maar het is wel de stabielste en de meest gebruiksvriendelijke software.

 

In het jaar 2019, hebben wij meerdere alternatieven getest voor het geven van webinars. Onze ervaringen heeft geleerd dat vele webinar programma’s haperen, niet gebruiksvriendelijk zijn en niet altijd de hoeveelheid bezoekers/aanmeldingen aan kunnen. GoToWebinar heeft ons daarin tegen nog nooit verrast met gebreken en hebben wij al onze webinars vrijuit kunnen geven.

 

Klik hier voor meer informatie over GoToWebinar

Geef geautomatiseerde webinars met EverWebinar

EverWebinar maakt het mogelijk om het geven van webinars volledig te automatiseren. Zodra jij een opname van een goed of best presterende webinar hebt, kun je door middel van EverWebinar deze webinar automatiseren. Zeker voor dienstgerelateerde webinars, is EverWebinar vanaf minuut 1 een echte aanrader.

 

EverWebinar is de autoriteit op het gebied van geautomatiseerde webinar software. De software is stabiel, gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Ideaal voor de automatisatie van jouw webinar.

 

Klik hier voor meer informatie over EverWebinar en een 14 dagen proefperiode te beginnen

ever webinar.png

Koppel tools en software met Zapier

zapier.png

Wanneer je in de praktijk software en tools met elkaar wilt koppelen, krijg je dit niet voor elkaar zonder te coderen. Zapier heeft daarom een oplossing bedacht. Deze software koppelt de software en tools voor jou. Je geeft aan welke koppeling voor jou van toepassing is en Zapier legt vervolgens deze verbinding. Hierdoor ontstaat er één integraal systeem dat samenwerkt.

 

Zo gebruiken wij Zapier voor de koppeling tussen bijvoorbeeld Clickfunnels, GoToWebinar en ActiveCampaign. Zodra iemand via onze opt-in pagina zichzelf voor het webinar aanmeld, registreert Zapier deze persoon zowel voor het webinar bij GoToWebinar en zorgt Zapier dat deze persoon via ActiveCampaign een bevestiging van zijn of haar aanmelding ontvangt.

 

Klik hier voor meer informatie over Zapier

Maak professionele content met Canva

Canva is een gratis grafisch programma ontwikkeld voor het eenvoudig bewerken van foto's en ander digitaal beeldmateriaal via de computer. Door middel van Canva is het mogelijke om uniek beeldmateriaal te creëren en branding naar een volgend niveau te tillen.

 

Valkis Marketing, gebruikt onder andere Canva voor het maken en optimaliseren van onze content en branding. Zo maken wij op dagelijkse basis advertenties en website content met behulp van Canva. Maar ook logo's, banners, schetsen/concepten en andere vormgeving.

 

Klik hier voor meer informatie over Canva

canva logo.png
bottom of page