top of page

Dienstverlening

Als ondernemer is het belangrijk dat de onderneming in beweging blijft. Er dienen nieuwe opdrachten en aankopen binnen te komen, zodat er een stroom van inkomsten en werkzaamheden binnen het bedrijf plaats vinden. Natuurlijk is dit makkelijker gezegd dan gedaan. Het genereren van nieuwe klanten is namelijk een uitgebreid proces, dat iedere dag veranderd en lastiger wordt.

Ondernemers weten namelijk dat ze meer willen en kunnen, maar weten niet hoe...

Door middel van de juiste online marketingactiviteiten bij de doelgroep te brengen, helpt Valkis Marketing bedrijven aan een consistente stroom van klanten. Hierdoor voorkomen wij dat ondernemers langdurig met hagel schieten, wanneer het gaat om het aantrekken van de juiste klanten en hun bedrijf kunnen opschalen.

Valkis Marketing is een prestatiegericht online marketingbureau. Wij beoordelen het succes van onze samenwerkingen op de ROI die we met of voor uw bedrijf genereren. De meeste bureaus (zoals webdesigners, IT-jongens, marketingbureaus, guru's, online coaches en SEO-bedrijven) hebben het helemaal mis! Zij richten zich op rankings, verkeer, click-through-rates, leads, bezoekers en NIET op omzet. Bij ons ligt de focus op het succesvol betreden van de markt en u nieuwe klanten leveren.

ValkisMarketing-3D logo-binnen.jpg
pexels-serpstat-572056.jpg

Valkis Marketing voorkomt dat u zichzelf zorgen maakt over het feit dat er een huidige klant weggaat en er nog geen nieuwe klant voor hem/haar in de plaats is. Op dagelijkse basis werken wij met ondernemers en bedrijven die een langdurige periode met hagel geschoten hebben en in hetzelfde hamsterwiel bleven rennen.

We kennen de frustraties van het dagelijks bloggen, social media berichten, advertenties die niet aanslaan en nog vele andere activiteiten die uiteindelijk niet het gewenste resultaat opleveren, want onze eigenaar Stefan Valkis is zelf ook door dit proces heen gegaan. Totdat hij hulp inschakelde van experts die hem het proces leerde begrijpen.

Wanneer u dagelijks uzelf afvraagt waar die volgende klant vandaan komt of hoe u uw bedrijf succesvol opschaalt is het tijd om actie te ondernemen. We willen niet  op hetzelfde niveau blijven hangen, maar groeien. Alleen hoe langer je hiermee wacht, des te meer energie, tijd en geld gaan er naar zorgen rondom het verkrijgen van die nieuwe klanten. Dit kost u veel energie, waardoor u niet in staat bent om optimaal te presenteren.

Valkis Marketing is er voor u en het is onze plicht om u volledig te ontzorgen,zodat u hetgeen kunt doen wat u graag doet.

 Onze expertise  

Het genereren van nieuwe klanten heeft met drie aspecten te maken: Aandacht, boodschap en conversie. Uw bedrijf dient natuurlijke ten alle tijden uw doelgroep te bereiken en hun aandacht op te eisen. Zij dienen geconfronteerd te worden met de boodschap en het aanbod van uw bedrijf zodat zij zichzelf tot uw bedrijf aangetrokken voelen. Wanneer men in het vervolg zichzelf gaat oriënteren is het van belang dat u een bewezen proces volgt, waarmee de prospect ook daadwerkelijk klant wordt.

Om dit te bewerkstelligen creëren en optimaliseren wij slimme marketingsystemen die consistent uw doelgroep bereikt, aantrekt en converteert. Wij zorgen ervoor dat uw online marketingactiviteiten rendabel en effectief worden ingezet, waardoor uw bedrijf consistent potentiële klanten aantrekt.

De online marketing expertises die wij hiervoor inzetten zijn:

 • Copywriting

 • Data analyses

 • E-mail marketing

 • Web-optimalisatie

 • Landingspagina's

 • Funnel creatie & optimalisatie

 • Online campagnes op ieder social media platform

Valkis Marketing verricht uitsluitend maatwerk. Hierdoor gebruiken we alleen de online marketing activiteiten die uw bedrijf daadwerkelijk en het snelst resultaat opleveren.

ValkisMarketing-3D logo-buiten.jpg

 Wie wij helpen 

online marketing funnels & landingspagin

Valkis Marketing ondersteund dienstverleners, coaches en online business in het succesvol opschalen van zijn of haar bedrijf.

De beste resultaten behalen wij voor dienstverleners, coaches en online business die:

 • Meer nieuwe klanten willen

 • Meer inkomsten en zekerheid willen

 • Fijnere klanten en hogere winstmarges willen

 • De expert binnen hun branche willen worden

 • Meer resultaat, vrijheid en minders stress willen ervaren

 • Een doelgroep heeft die gebruik van social media maakt

 • Zijn/haar bedrijf succesvol en op een gezonde manier wilt opschalen

 • Een toekomstbestendig bedrijf met zekerheid en voorspelbaarheid willen

Valkis Marketing heeft in iedere branche tientallen klanten en weet dus exact wat voor u en uw onderneming wel of niet werkt.

  Onze garantie 

Zoals eerder aangegeven, is Valkis Marketing een marketingbureau dat resultaatgericht is en daarom garanderen wij dat ook!

Daarom hanteren wij voor nieuwe opdrachtgevers een Niet Goed Geld Terug garantie op basis van de online resultaten die u van ons als Valkis Marketing kunt verwachten.

Wilt u meer klanten voor uw bedrijf? 

diensten-valkis-marketing-coaching.jpg

Aarzel niet en vraag een vrijblijvend en gratis consult aan. Tijdens dit consult verdiept een van onze senior adviseurs zichzelf in uw situatie en hij/zij brengt de kansen voor uw onderneming in kaart. Na dit gesprek weet u exact hoe u op een consistente en voorspelbare manier meer klanten voor uw onderneming realiseert.

 

Ongeacht of er sprake van een samenwerking is of niet.

Wij helpen u graag met het behalen van uw doelstellingen!

bottom of page