top of page

Hoe ziet de onderneming en de levensstijl van jouw dromen eruit?

Dit is de rode draad van onze coachingstrajecten. Je kunt het vergelijken met een gratis update die je ooit ontvangen hebt. Je bent op vakantie en je krijgt ineens een suite, waarin je mag slapen. Of je huurt een auto en in plaats van een boodschappenauto ontvang je een gratis upgrade naar een cabrio.

Met een coachingstraject krijg jij zo'n update. Je zult zowel zakelijks als persoonlijk de ideale upgrade krijgen. De upgrade waar je al tijden naar verlangt. Je krijgt een business dat volledig naar jouw ideaal is ingericht en de bijbehorende levensstijl waar je als ondernemer altijd al naar verlangde. Al je dromen kunnen ineens gerealiseerd worden, jij als ondernemer en jouw onderneming zullen de groei naar de beste versie van zichzelf maken. Je gaat een comfortabel leven ervaren en je geeft je klanten het wow-gevoel.

Door middel van onze coachingstrajecten ga jij de code van jouw onderneming kraken. De code die elke succesvolle ondernemers keer op keer kraakt, ongeacht de onderneming of branche. Zodat zij een eigen ideale leven weten te creëren.

profielfoto Stefan Valkis.jpg

Jarenlang beheerste mijn bedrijf mij volledig. Ik was altijd druk en voelde me opgejaagd. Ik gaf alles en dacht dat ik succesvol was... Toch stagneerde op een gegeven moment mijn groei. Ik zat volgeboekt met klanten, waardoor ik dag en nacht werkte. Ik had geen tijd om nieuwe klanten te realiseren en ik bleef continue op hetzelfde niveau hangen. Ongeacht wat ik probeerde, ik bleef vastzitten.

Het moest en kon anders! Ik ben terug gegaan naar het tekenbord en maakte een drastische keuze. Ik moest de code van het ondernemerschap kraken. Ik focuste alleen nog op wat werkt, waardoor ik een compleet andere situatie terecht kwam.

Hoe minder ik deed, hoe meer ik verdiende! Het was magisch om dat te ontdekken, het was magisch om de code te kraken.

Vanaf dat moment behaalde mijn bedrijf succes naar succes. In één jaar tijd groeide mijn bedrijf zelfs 1250%! Er ging een hele nieuwe wereld voor mij open. Ik had de ideale onderneming gecreëerd, die mij in elk verlangen vervulde. Er kwamen steeds meer kansen op mijn pad en ik had de ruimte om elke kans te pakken. Ik was eindelijk de directeur van mijn eigen leven.

Ik was eindelijk de succesvolle versie van mijzelf. Mijn gehele privé leven veranderde. Ik maak prachtige reizen, ik ben misbaar geworden in mijn eigen bedrijf en kan mijn dagen, weken en jaren inplannen zoals ik dat wil!

Ik had eindelijk de ideale business gecreëerd, die voor kwaliteit, avontuur, samenwerking, maar ook voor ontspanning en comfort staat.

En als ondernemer mag je voor het beste gaan. Want waarom zouden we dit niet doen? Zowel je klanten als jij verdienen het beste! Sterker nog, wanneer jij de beste versie van jezelf bent, kun je jouw klant alleen maar van meer waarde voorzien!

dream-business-resultaat.jpg

Het kraken van de code, heeft mij jaren tijd gekost. Periodes waarin je eenzaam bent, maar ook in onzekerheid en twijfels leeft. Je krijgt van je (directe) omgeving weinig vertrouwen en je hebt zelf ook geen idee of je de code wel kraakt. Je hebt niet de benodigde en persoonlijke ondersteuning die je nodig hebt. Dit is ook de reden dat 90% van alle ondernemers de code niet kunnen kraken.

Het vergt een bepaalde visie, kennis, stappenplan en de juiste ondersteuning. Je begrijpt wel, alles wat ik leerde over het kraken van de code ga ik niet voor mijzelf houden. Nee, ik wil zoveel mogelijk ondernemers, persoonlijk en in detail, leren hoe je jouw ideale business en levensstijl creëert. Zodat jij ook keer op keer de code kunt kraken.

Ontdek

Alle 65 onderwerpen van het ondernemerschap in detail

 

Hoe je jouw ideale business creëert, dat volledig naar jouw belangen, normen en waarde is ingericht

Hoe je de code van het ondernemerschap kraakt, waardoor je dit keer op keer succesvol kunt worden

De beste/succesvolle versie van jezelf, die voor zichzelf zorgt en een positieve impact op zijn/haar omgeving heeft

Hoe je concurrentie ten aller tijden twee stappen voor blijft

Hoe je in de helft van de tijd het tienvoudige kunt verdienen

Het bedrijf werkt voor jou en blijft automatisch veranderen, waardoor nieuwe klanten en omzet binnen halen ineens makkelijk wordt

Je niet meer op je bankrekening hoeft te kijken, wanneer je iets wilt doen of kopen

Het onmogelijke wordt mogelijk, zoals veel meer tijd besteden met familie, vrienden, je partner of het gezin

Je hebt genoeg geld om de allerbeste experts in te huren om jou te helpen

Hoe je jouw onderneming toekomst- en crisisbestendig maakt.

In plaats van een regenachtig weekje in een vakantiehuisje in je eigen land. Kun je 3 weken naar jouw favoriete vakantiebestemming

Je wordt fysiek misbaar binnen je bedrijf, dat je bij thuis komst van vakantie erachter komt dat je €27.000,- hebt omgezet

Je bent niet meer opgejaagd, je hebt rust in je hoofd en geniet weer van je nachtrust

Je trekt veel leukere klanten aan en je werkt alleen nog maar met de klanten, waarmee jij wilt samenwerken. Klanten die doen wat jij zegt en de facturen op tijd betalen

Je kunt veel hogere tarieven vragen, terwijl de klant dezelfde waarde in jouw aanbod ziet

Je maakt jezelf steeds meer overbodig in je bedrijf, waardoor het doordraait zonder dat jij de klanten moet binnenhalen. Je kunt je eindelijk alleen op het ondernemen focussen, zelfs als dat in jouw markt onmogelijk blijft.

Kijk of jouw bedrijf geschikt is

Niet iedere onderneming is geschikt voor het creëren van de ideale business. De beste resultaten halen wij met coaches, consultants, adviseurs, dienstverlenende ondernemers en met ondernemers die:

Nu al regelmatig klanten hebben

  

Meer goedbetalende en fijne klanten wilt

 

Wilt groeien op zakelijk en persoonlijk gebied
 

In mogelijkheden denkt in plaats van moeilijkheden

 

Klaar is om je eigen vrijheid terug te gaan claimen

Die comfortabel wilt leven en minder uren wilt werken

Die openstaat voor de ondersteuning en persoonlijke coaching van experts die de code meerdere keren gekraakt hebben

Wat je krijgt

In onze coachingstrajecten ontvang jij persoonlijk hulp van mij en mijn team. Zodat wij zeker zijn dat jij de juiste ondersteuning hebt om jouw ideale business en levensstijl te realiseren! Het zijn coachingstrajecten dat ondersteund wordt met een grootschalig aanbod aan online content, waarmee jij het juiste stappenplan, kennis en vaardigheden verzameld ondersteund met een exclusieve community en ons team aan experts die het pad honderden keer bewandeld hebben voor zichzelf en voor onze leden.

Je krijgt levenslange toegang, je volgt het traject in je eigen tempo en op jouw geliefde manier

Je hoeft niet te reizen, je kunt plaats onafhankelijk deelnemen

Je krijgt toegang tot het geheim en het proces om de beste versie van jezelf te worden

Je krijgt toegang tot de formule, waarmee elke succesvolle ondernemer zijn/haar ideale business mee creëert

Je krijgt toegang tot vaardigheden, waarmee jij keer op keer het geheim en het succes kunt herhalen

Je raakt continue geïnspireerd en krijgt de beste ondersteuning om jouw ideeën te realiseren

Je krijgt praktische opdrachten, die jij direct in jouw bedrijf kunt implementeren

Je krijgt een team van experts dat jou motiveert, begrijpt en extra kennis inbrengt
Waar je altijd op terug kunt vallen

Een team dat de potentie in jouw en je business ziet en de maximale potentie gaat benutten

En dat is niet alles! Je ontvangt als bonus

Online Community

Direct toegang tot onze exclusieve community. Een community gevuld met gelijkgestemde, die elk naar hetzelfde resultaat streeft. De ideale plek om te masterminden, te connecten en al je vragen te stellen! t.w.v. €849,-

Storytelling Masterclass

Leer de kracht van het vertellen van inspirerende verhalen en teksten, waardoor jouw communicatie-uitingen de doelgroep aanspreekt en een band opgebouwd wordt. t.w.v. €574,-

Webinar Masterclass

Het geven van webinars is niet meer weg te denken uit de huidige markt. Leer hoe jij effectieve webinars geeft en leer de techniek van presenteren. Waardoor jij gemakkelijker nieuwe connecties legt, jezelf en de onderneming op de markt zet en verkoopgesprekken sluit. t.w.v. €849,99

Vraag een adviesgesprek aan   

Tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek verdiepen wij ons in de huidige situatie en waar je naar toe wilt groeien. Vanuit daar geven wij direct advies over de mogelijkheden die je kunt benutten en kunnen we kijken of er een wederzijdse match voor een eventuele samenwerking is. Ongeacht de uitkomst, heb je altijd een helder plan van aanpak hoe je jouw bedrijf kunt laten doorgroeien.

Vraag je jezelf af of dit wel het juiste moment is?

Ben je op dit moment heel erg druk? Ligt er altijd zo veel werk te wachten? Een volle mailbox met al die berichtjes die je nog moet afwerken? Is het al een uitdaging om de privé- werk balans een beetje in evenwicht te houden? Werk je steeds harder, misschien ook ’s avonds en in het weekend, om maar meer te verdienen? Maar helpt dit echt?

 

Of zit je momenteel vast? Krijg je jouw bedrijf niet naar het gewenste niveau? Ongeacht je inzet of het hanteren van verschillende technieken? Maandelijks zorgen om je bedrijf, je persoonlijke gezondheid of financiën?

Dit verandert niet zomaar. Je krijgt het niet vanzelf rustiger en je bedrijf gaat ook niet uit het niks succesvol worden.

Meedoen met een traject betekent de kans pakken om dingen eindelijk anders te gaan doen. Je gaat eindelijk stappen naar jouw ideale leven zetten, je gaat de code van jouw onderneming en je leven kraken. Ook al is iedere ondernemer anders en zit iedereen in een eigen fase van zijn of haar bedrijf. Alle deelnemers behalen hier zoveel winst.

 

Mocht je denken: ik heb geen tijd om het programma ook echt te volgen. Dan is dat het voorteken dat je sowieso tijd zou moeten besteden aan het werken AAN je bedrijf in plaats van IN je bedrijf.

De investering is te groot

Is de investering een hele stap voor je? Juist als je financieel weinig ruimte hebt, is dit een grote uitdaging. Deze investering is alleen niet iets wat je ‘kwijt’ bent. Het is juist investering in jezelf. In jouw toekomst. Je leert hoe je meer geld kan verdienen. En dat is juist wat je nodig hebt. Je bent misschien gewend om geld vast te houden, omdat er altijd stress is om geld. Hoe zou het voor je zijn om deze fase in je leven voorgoed af te sluiten?

Want als je eenmaal weet hoe je geld kan maken, is het eenvoudig er meer van te krijgen. Gun jezelf deze inzichten. Het gaat je zoveel ruimte en vrijheid opleveren. Gun jezelf de beste versie van jezelf. Als deze investering momenteel een hoog bedrag vindt, dan zul je dit altijd een hoog bedrag vinden. Door in jezelf te investeren en te groeien, zul jij op een moment komen dat je lacht om de gedachten die je momenteel bij de investering kunt hebben.

Wat zal mijn partner ervan vinden?

Is het spannend deze beslissing alleen te nemen? Mijn ervaring is dat het soms best eenzaam kan zijn als ondernemer. Dat herken je vast wel. Mensen in je omgeving begrijpen je visie of gedachtes niet. Straks heb je een community met gelijkgestemde mensen om je heen. Voel je de connectie, het vertrouwen. Voer je gesprekken die er echt toe doen. Krijg je de support om ook echt de stappen te zetten. En alles wat je leert pas je toe en daarmee help je juist je dierbaren!

Als ik zelf kijk wat deze stap heeft opgeleverd voor de mensen waar ik van houd: verre en avontuurlijk reizen met mijn partner. Leuke uitjes met vrienden kunnen doen en ook een keer de mogelijkheid hebben om te trakteren. Vrienden die financieel moeilijk zitten helpen. Dankzij mijn keuzes om te investeren in mijn ontwikkeling tot succesvolle ondernemer, help ik niet alleen mezelf maar ook mijn omgeving. Het is dan ook bijzonder om te horen dat de directe omgeving van onze leden blij zijn met de investering, beslissing en ontwikkeling die zijn of haar partner gemaakt hebben. De kinderen, partners, familie en vrienden van de deelnemers maken een veel gelukkigere, relaxte en succesvolle versie van jou mee. Een versie die tijd en aandacht aan hen kan geven en voor hen kan zorgen. Allemaal door actie te ondernemen en het avontuur aan te gaan.

Online coaching is niks voor mij

Gelukkig maar! Bij Valkis Marketing distantiëren wij onszelf van het gehele online coaching. Wij geloven dat het delen van kennis simpelweg niet voldoende is. De informatie uit een coachingsprogramma kan nog zo goed zijn, maar het moet wel op jouw behoeften aansluiten! Het moet in de praktijk ook geïmplementeerd worden. Wij geloven dan ook in actie en praktijkgerichte coaching met de levering van maatwerk. Bij actie hoort namelijk de juiste ondersteuning. Ondersteuning van mensen die het pad al eerder bewandeld hebben, die het niveau wat jij wilt bereiken al behaald heeft. Ons team van experts voorzien jou van het maatwerk en de ondersteuning die jij nodig hebt om op het juiste spoor te blijven, om persoonlijke ontwikkeling door te maken, bewezen technieken te hanteren, altijd op terug kunt vallen en die de optimale potentie uit jou en jouw onderneming haalt!

En mocht je aarzelen omdat je je afvraagt of het wel voldoende aansluit op jouw individuele problemen? Hoe zou het voor je zijn als je tot de ontdekking komt dat jij geen individueel probleem hebt, maar dat de reden van jouw stagnatie een universeel probleem is waar wij al meer dan duizend ondernemers mee heb geholpen. De kracht van dit traject en de community is heel bijzonder. Zoveel gelijkgestemdheid. Zoveel support. Het is een plek waar je je gezien, gehoord en gedragen zal voelen.

Als jij de stappen gaat toepassen dan breek je door, dat is wat zeker is!

Is een ideale business wel voor mij mogelijk?

Natuurlijk heb je twijfels! Iedereen heeft twijfels, maar als ik naar twijfels had geluisterd had ik nu nog steeds op hetzelfde punt gezeten als 90% van alle ondernemers. Het is voor iedereen mogelijk om een ideale business te creëren. Ongeacht je leeftijd, geslacht, budget, afkomst of de beschikbare middelen. Het is een proces waar je doorheen moet.

Stel je voor, wij geven je de stappen en de benodigde ondersteuning. Ben je dan bereid elke dag een kleine stap te zetten?

Jouw ideale business lijkt misschien ver weg of onhaalbaar. Uit ervaring kan ik je zeggen dat het je kan verrassen, het is dichterbij dan je denkt. Het enige wat jou en de ideale business in de weg staat, is de knop die om moet. De knop om actie te ondernemen en het avontuur aan te gaan.

Garantie

Wij zijn ervan overtuigd dat als je de strategieën, technieken en het advies van onze experts uit dit traject toepast jij jouw ideale business realiseert. Mocht je vinden dat het traject voor jou toch niet werkt, dan is de volgende garantieregeling van toepassing: je hebt de eerste 2 weken de mogelijkheid om het traject te starten. Als je van mening bent dat het niet waardevol genoeg voor jou is, mail dan binnen 14 dagen na aanmelding naar support@valkismarketing.com en laat de volledig gemaakte praktijkopdrachten uit de eerste 2 hoofdstukken en je beleving over de coaching zien. Vervolgens krijg je  jouw investering retour. We vragen naar de opdrachten, omdat we alleen willen werken met mensen die de commitment voor zichzelf en naar ons team maken en dit ook echt tonen. Die bereid zijn de benodigde stappen en het werk te doen om de ideale business te realiseren.

Vraag een adviesgesprek aan   

Tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek verdiepen wij ons in de huidige situatie en waar je naar toe wilt groeien. Vanuit daar geven wij direct advies over de mogelijkheden die je kunt benutten en kunnen we kijken of er een wederzijdse match voor een eventuele samenwerking is. Ongeacht de uitkomst, heb je altijd een helder plan van aanpak hoe je jouw bedrijf kunt laten doorgroeien.

bottom of page