top of page

Over ons

Flavicon Valkis Marketing.png

Valkis Marketing ondersteund dienstverleners en experts door middel van online marketing voor mkb’ers. Wij zetten ons in om uw bedrijf onder de aandacht van de doelgroep te brengen en uw klantenlijst te laten groeien. Dit doen wij door middel van online campagnes in combinatie met ons unieke 3-stappen marketingfunnel. Hierdoor trekt u niet alleen op consistente wijze warme en de meest gekwalificeerde leads aan, maar onderscheidt u zichzelf op een effectieve manier van uw concurrentie.

Valkis Marketing staat bekend om zijn transparante werkwijze. Van A-Z nemen wij onze opdrachtgevers mee in het proces, waardoor u ten alle tijde op de hoogte van de ontwikkelingen bent en uw input met ons kunt delen.

 Missie en visie  

Marketing draait om de behoefte en de doelstellingen van de opdrachtgever. Door dit centraal te zetten, is er altijd sprake van maatwerk. Door ons goed in uw behoefte en situatie te verdiepen, leggen wij de basis voor een lange termijn relatie met u als opdrachtgever. Wij geloven namelijk in succes op de lange termijn en niet in geluk op de korte termijn. Hierdoor hebben wij als motto dat wij als online marketingbureau met onze opdrachtgevers meegroeien.
 

diensten-valkis-marketing-coaching.jpg

 Bent u klaar voor de volgende stap?  

Bent u als mkb’er klaar om meer klanten aan te trekken? Dan plannen wij graag een vrijblijvende afspraak met u in.

bottom of page