top of page

Diensten

Valkis Marketing biedt uitgebreidde coachingstrajecten voor dienstverlenende ondernemers, coaches, consultants en therapeuten aan.

Wil jij meer verkopen, omzet en bedrijfsgroei realiseren? Op een automatische en voorspelbare wijze de allerbeste en fijnste klanten aantrekken?

Onze coachingstrajecten begeleiden je van A-Z om deze doelstelling realiteit te maken. Je ontdekt alles op het gebied van ondernemerschap, marketing en sales. Dit doen wij door middel van persoonlijke begeleiding, het aanleren van onze bewezen methodes en een team aan ervaren deskundigen die je ten aller tijden ondersteunen.

Samen schalen we jouw bedrijf naar het gewenste resultaat!

diensten-valkis-marketing-coaching.jpg

Persoonlijke Begeleiding

Online Marketing

pexels-photo-139387.jpeg

Valkis Marketing biedt met jaren aan ervaring en een opgeleid team aan experts de ideale sparringspartner voor het uitvoeren en het bedenken van de juiste marketingactiviteiten.

 

Met gedrevenheid voor resultaat, korte lijnen in onze communicatie en maatwerk laten we ieder dienstverlenende bedrijf groeien. 

Onze expertises:

- Online zichtbaarheid vergroten

- Positionering opbouwen en verstevigen

- Marktaandeel vergroten en/of behouden

- Het consistent aantrekken van nieuwe klanten

- Inzicht geven in data, prestaties en optimalisatie

- Online adverteren op ieder social media platform

- Het opbouwen en onderhouden van marketingsystemen

- Landingspagina's opzetten, optimaliseren en onderhouden

- De creatie van optimaal presterende en geautomatiseerde funnels

Copywriting

pexels-negative-space-34578.jpg

Copywriting is voor ieder bedrijf van groot belang. Ieder bedrijf heeft namelijk een verhaal en een boodschap om aan de wereld te vertellen. Het is dan ook van groot belang dat deze boodschap op de juiste manier in tekst omgezet wordt.

Teksten die aansluiten op de behoeftes, interesses en de wensen van de doelgroep. Pakkende teksten waar men zichzelf in herkent en wat hen aanzet tot actie. Teksten die bijdragen aan het conversiepercentage en ervoor zorgen dat jouw merk/bedrijf hoger in de zoekresultaten van Google vindbaar is.

Valkis Marketing biedt copywriting op het gebied van:

- Blog artikelen

- Website pagina's

- Productomschrijving

- Landingspagina's

- SEO geoptimaliseerde teksten

- E-mail marketing & campagnes

- Social media berichten & advertenties

Valkis Marketing staat garant voor betere teksten en hogere conversie!

Content Marketing

100 virale content templates bundel - in

Wil jij ook content die perfect aansluit op jouw doelgroep en in jouw eigen huisstijl? Om jouw doelgroep te overtuigen van jouw product heb je goede digitale content nodig. Content dat mensen inspireert, overtuigt en waarmee jouw bedrijf zichzelf direct van de concurrent onderscheid.

Door middel van de juiste en unieke content strategie, zorgt Valkis Marketing dat volgers transformeren tot fans en fans transformeren tot betalende en terugkerende/loyale klanten.

Wij weten exact wat wel en niet werkt op het gebied van content en maken dan ook geheel uniek content strategie op maat, waarmee we de opdrachtgever van content en van groei op het gebied van bereik, naamsbekendheid en omzet voorzien.

Google Mijn Bedrijf

Iedere ondernemer wilt door zijn of haar doelgroep gevonden worden. Of zij nu bewust naar jouw onderneming op zoek zijn of wanneer ze regionaal naar een aanbieder kijken.

Door middel van Google Mijn Bedrijf zorgt Valkis Marketing dat jouw onderneming ten aller tijden voor de doelgroep vindbaar is. Vindbaar, met een unieke plek in Google dat er voor zorgt dat nieuwe klanten uit onverwachtse hoek direct bij jou komen.

Met Google Mijn Bedrijf zal de onderneming op Google Maps zichtbaar worden en wordt het bedrijf in de zoekresulaten uitgelicht.

Valkis Marketing zet zowel een Google Mijn Bedrijf op, richt het in, optimaliseert de omgeving en is in staat om het voor de opdrachtgever bij te houden.

Marketingbureau-Valkis-Marketing-Google-

Website Optimalisatie

pexels-serpstat-572056.jpg

Een website dient voor meer dan alleen een visitekaartje. Ongeacht of je nu een webshop of een zakelijke website bezit, je wilt er graag nieuwe klanten mee binnenhalen.

Valkis Marketing ondersteund dienstverlenende ondernemers en webshops (E-comerce) met de optimalisatie van zijn/haar website. Een optimalisatie wat ervoor zorgt dat het conversiepercentage aanzienlijk stijgt. Of dit nu meer aankopen zijn (e-commerce) of nieuwe aanvragen rondom offertes en leadmagneten.

Valkis Marketing zorgt voor optimale prestaties van uw website. Dit kan zowel op uitvoerend als adviserend vlak. Bovendien, kunnen we ook meer inzicht in het verbuik
en het gedrag op de website in kaart brengen.

bottom of page