top of page

Content Marketing

In de afgelopen jaren is content marketing een belangrijk onderdeel van online marketing geworden. Bijna ieder bedrijf is vandaag de dag online aanwezig en om op te vallen is het dan ook belangrijk om uzelf te onderscheiden van de rest. Content marketing is dé manier om de aandacht van uw doelgroep te trekken en het is dus een essentiële factor in het online succes van uw bedrijf.

Door middel van een uitgebreide content strategie helpt Valkis Marketing bedrijven met zijn/haar online vindbaarheid en aandacht onder de doelgroep. Wij helpen bedrijven met de opbouw van een grote groep volgers, die we vervolgens naar klant converteren. Dit wordt gedaan met een nauwe samenwerking tussen ons en de opdrachtgever. Onze vormgevers verwerken uw wensen in het juiste type content.

 

Bovendien, kunt u er ook voor kiezen om Valkis Marketing als consultant aan uw team toe te voegen. In dit geval denken wij mee met met het plan van aanpak, de content strategie en ondersteunen in de uitwerking hiervan.

100 viral content templates - template b
100 virale content templates - roze vari

Voordelen van content marketing

  • Unieke ervaring voor de doelgroep

  • Meer betrokkenheid onder de doelgroep

  • Verander vreemden in volgers en klanten

  • Sterke manier van branding en herkenning

  • Communicatie-uitingen die aanslaan en presteren

  • Een hoger conversiepercentage en dus rendement

  • Het gezien worden als de expert binnen uw branche

  • Meer interactie en een hogere waardering voor het merk/bedrijf

  • Zorgt voor relatief meer terugkerende klanten en hogere bestedingen

Zelfstandig uitvoeren

Vele bedrijven kiezen ervoor om zelfstandig zijn/haar content marketing toe te passen. Helaas, komen zij erachter dat dit veel tijd en expertise komt en is er niet altijd een budget voor een geschikte vormgever.

Daarom heeft Valkis Marketing een eigen template bundel ontworpen (zie afbeelding), waar meer dan 100 templates van content in staan. Iedere template is eenvoudig naar uw eigen huisstijl aan te passen en de investering is slechts de helft van het uurtarief van een goede vormgever. Dus u bespaard tijd, geld en energie!

Dus wilt u uw eigen content marketing uitvoeren? Dan is ons Template Bundel ideaal voor u!

100 virale content templates bundel - in
Contact content marketing
bottom of page