top of page

Online Marketing

Een bedrijf dient voor zijn/haar doelgroep vindbaar en aantrekkelijk te zijn. Het verschil tussen offline en online marketing is dat u online met een relatief beperkt budget (in verhouding tot het benodigde budget voor offline marketing) veel meer kunt bereiken. Vandaag de dag is iedere consument en dus ook ook uw doelgroep online bereikbaar. Het is dan ook de meest effectieve en rendabelste manier om de markt te betreden en de doelgroep met uw bedrijf/merk te verbinden.

Er zijn verschillende manieren waarop Valkis Marketing u met online marketing van dienst kan zijn: Online adverteren (via alle socials), landingspagina's en funnels (optimale conversie), marketingsystemen opzetten en onderhouden, web analytics & conversiemeting en vele andere vormen van online marketing. Valkis Marketing is dé expert en sparringspartner op het gebied van online marketing en is dan ook officieel partner bij Facebook en Google.

online marketing diensten.jpg

Onze expertises

pexels-photo-139387.jpeg

Valkis Marketing zorgt onder andere voor:

  • Online zichtbaarheid vergroten

  • Positionering opbouwen en verstevigen

  • Marktaandeel vergroten en/of behouden

  • Het consistent aantrekken van nieuwe klanten

  • Het toepassen van slimme marketingsystemen

  • Succesvolle lanceringen van producten/diensten

  • Rendabel adverteren op ieder social media platform

  • De creatie en optimalisatie van landingspagina's en funnels

  • Een sparringspartner met communicatie in korte lijnen en verstand van zaken

Online Adverteren

Direct zichtbaar worden op het social media platform naar uw keuze. Dit kan door middel van social media marketing. Door middel van advertenties kunt u direct zichtbaar voor uw doelgroep en potentiële klanten worden. Met een precies in te stellen budget en onze data-analisten die op iedere gebeurtenis inspelen, creëren onze ervaren marketeers rendabele advertenties.

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van online adverteren. Ongeacht het type campagne of doelstelling, het gewenste resultaat is voor ons team haalbaar.

social media advertenties.jpg

Landingspagina's en funnels

online marketing funnels & landingspagin

Een hogere conversie begint altijd bij een bewezen en doordachte aanpak. Door middel van geoptimaliseerde landingspagina's en funnels is het mogelijk om uw publiek warm te maken en voor te bereiden om een vervolgstap te nemen. Denk hierbij aan een aankoop of inschrijving.

Valkis Marketing is gespecialiseerd in het opbouwen, inrichten, optimaliseren en het onderhouden van landingspagina's en funnels. In samenspraak met de opdrachtgever, stellen we een uitgebreid plan van aanpak op en gaan we aan de slag met de uitvoering hiervan. Vervolgens geniet u van een forever green eindresultaat, dat conversiegericht geoptimaliseerd is.

Slimme marketingsystemen

Als ondernemer wilt u de tijd en ruimte hebben om uw passie uit te kunnen voeren en niet alleen maar bezig met marketing te zijn. Daarom worden er in de praktijk dan ook slimme marketingsystemen opgezet en gebruikt.

Door middel van slimme marketingsystemen worden uw marketingactiviteiten geautomatiseerd. Denk hierbij aan: e-mail marketing, advertenties etc.

Valkis Marketing helpt bedrijven dagelijks met de inrichting en optimalisatie van zijn/haar marketingsystemen. Op deze manier nemen we enorm veel werk uit de handen van de ondernemer. In combinatie met onze data-analisten, richten onze marketeers de systemen in, optimaliseren zij de systemen en automatiseren zij het. Op deze manier wordt uw volledige marketingafdeling door ons ontzorgt.

pexels-serpstat-572056.jpg

Inzicht in data en kansen

inizchten in data en prestaties online m

Om succesvolle marketingactiviteiten uit te kunnen voeren, dient u de beschikking over inzichten rondom prestaties, verbruik en andere data van uw marketingactiviteiten te hebben. Op basis van deze dat a kan er namelijk wel overwogen conclusies en beslissingen genomen worden.

Valkis Marketing ondersteund bedrijven in het in kaart brengen van de juiste inzichten en data, zodat er weloverwogen beslissingen genomen kunnen worden. Denk hierbij aan inzichten rondom de website, social media kanalen, promotie-uitingen, advertenties, doelgroep en de branche.

Buiten het in kaart brengen van de data, levert Valkis Marketing ook uitgebreide rapportages met de bevindingen en welke mogelijkheden er voor de onderneming liggen. Op deze manier ontvangt u advies en bieden wij een sparringpartner voor al uw marketingvraagstukken.

Contact diensten
bottom of page