top of page

Webinar Masterclass

Leer jouw aanbod effectief op de markt te zetten!

Waar voorheen nog niemand wist wat Zoom of Teams was, is het nu niet meer uit het dagelijks leven weg te denken. Men maakt de transformatie naar online en dit zal de komende jaren allen maar verder ontwikkelen. De tijd is dus aangebroken dat ook jij met jouw product of diensten de transformatie naar online moet maken. Door middel van het geven van webinars presenteer jij effectief en doelgericht jouw aanbod aan de doelgroep.

Webinar masterclass productfoto volledig

Webinar Masterclass

,Ontvang direct toegang tot ons ledenomgeving en waardevolle extra's

€850,-  (termijnbetaling mogelijk)

Beschrijving

Door middel van webinars is het mogelijk om jouw aanbod online te presenteren. Je hebt een groot bereik en je doelgroep is nog nooit zo gemakkelijk en snel te bereiken als met het geven van webinars. Het geven van webinars is wat ons betreft de toekomst en we zien een grote 'golf' ontstaan waar iedereen gebruik van webinars wilt maken.

 

Door middel van de Webinar Masterclass leer jij alles over het geven van webinars en alle benodigde randzaken. Je gaat niet alleen de techniek en de structuur van webinars leren, maar je krijgt ook een stapsgewijze handleiding waarmee jij alle technische benodigdheden eenvoudig kunt toepassen. Je leert exact hoe jij veel en hoogwaardige kwaliteit bezoekers naar het webinar genereert en hoe jij deze gaat omzetten tot klant.

Valkis Marketing past al sinds 2018 het geven van webinars toe. Dit heeft ervoor gezorgd dat ons bedrijf effectiever te werk gaat en een groot deel van onze klanten acquisitie geautomatiseerd is. Wanneer jij deze techniek beheerst, heb je een techniek voor het leven! Presentaties, verkoopgesprekken en sociaal contact leggen zal vele malen gemakkelijker afgaan.

De masterclass is geschikt voor iedere branche en is voorzien van de volgende gratis bonussen:

  • Templates & scripts van ons beste webinar (€849.000,- mee omgezet)
    Je hoeft deze templates alleen maar naar jouw onderwerp en huisstijl aan te passen

  • Leadgeneratie pakket; hoe jij veel en hoogwaardige bezoekers naar je webinar krijgt + templates

  • 25 handige tips; de tips, die Stefan voor elk webinar toepast

  • Do's & dont's; alles wat wel en niet werkt

  • Inspiratielijst; voor het uitkiezen van het ideale onderwerp van jouw webinar

Heeft u vragen of hulp nodig?

bottom of page