top of page

Sales Masterclass

Leer de beste en meest natuurlijke verkooptechnieken!

Als ondernemer is het extreem belangrijk om de vaardigheid sales/verkoop te beheersen. Als ondernemer ben je namelijk het visitekaartje en de vertegenwoordiger van jouw eigen bedrijf. Wanneer je deze vaardigheid beheerst ga jij zelfverzekerder overkomen, makkelijker gesprekken voeren en sluit jij de ene naar de andere deal op een leuke en natuurlijke manier.

sales masterclass productfoto volledig.p

High-Ticket Sales

Ontvang direct toegang tot ons ledenomgeving en waardevolle extra's

€975,- (termijnbetaling mogelijk)

Beschrijving

Iedereen kent het wel: opdringerige verkopers, moeizame verkoopgesprekken, angst of zenuwachtig voor een verkoopgesprek of je vindt sales/verkoop gewoon helemaal niet leuk. Misschien zeg je zelfs wel: sales is niks voor mij. Toch is sales/verkoop de belangrijkste vaardigheid voor een ondernemer, want als jij als ondernemer, je onderneming en je aanbod niet goed kunt presenteren en verkopen wie kan dat dan wel?

Bij Valkis Marketing zeggen wij 'NEE' tegen de traditionele vorm van sales/verkoop. Je moet niet de opdringerige verkoper zijn, gladde praatjes hebben of elk gesprek met tegenzin in gaan. Wij geloven alleen in High-Ticket Sales!

Door middel van de High-Ticket Sales methode leer jij een geheel nieuwe manier van verkopen. Alles wat je eerder over verkopen geleerd hebt is verleden tijd. Deze methode zorgt ervoor dat jij sales en verkoop leuk gaat vinden! High-Ticket Sales is namelijk een verkoopgesprek voeren, waar je een echte connectie met de klant legt en een band opbouwt. Een band van wederzijdse vertrouwen, waardoor het slagingspercentage van de verkoopgesprekken door het dak heen gaat.

Wanneer jij deze methode van verkopen beheerst en toepast zul jij gaan ervaren, dat nieuwe klanten enthousiaster zijn, eerder een aankoop verrichten en loyale klanten worden. Je zult zonder echt te 'verkopen' het aanbod onweerstaanbaar voor jouw klanten maken. Waardoor je dankzij deze techniek zonder problemen deals van duizenden euro's kunt sluiten. Deals van duizenden euro's die je nooit met de traditionele manier had binnengehaald.

De High-Ticket Sales Masterclass is geschikt wanneer:

  • Wanneer jij moeite hebt met de presentatie van jouzelf, je onderneming of het aanbod

  • Wanneer het slagingspercentage van jouw verkoopgesprekken onder de 50% ligt

  • Wanneer jij beter wilt worden in sales/verkopen

  • Wanneer jij angst, zenuwen of andere obstakels voor een verkoopgesprek ervaart

  • Wanneer jij op een natuurlijke en prettige manier voor jou en je klant je gesprek wilt houden

  • Wanneer jij premium deals wilt leren sluiten

Heeft u vragen of hulp nodig?

bottom of page