top of page
  • Redactie

Wat is ActiveCampaign?

Ontdek wat ActiveCampaign is, de voordelen van ActiveCampaign en welke functies van ActiveCampaign het verschil voor jouw onderneming gaan maken.


Wat is ActiveCampaign?

ActiveCampaign is een e-mailmarketing software/systeem, waarmee je een massa aan gepersonaliseerde en zakelijke e-mails naar jouw mailinglijst kunt versturen. E-mail marketing is één van de meest effectieve en goedkoopste manieren om bedrijfsgroei te stimuleren. Je kunt consistent in contact blijven met je doelgroep en nieuwe klanten en omzet realiseren.

Wat is ActiveCampaign? AC-logo

ActiveCampaign is voorzien van een stabiele software, die niet alleen eenvoudig is in gebruik, maar ook super veel extra mogelijkheden geeft om jouw mailinglijst te laten groeien en volledig te automatiseren. Ook werkt ActiveCampaign perfect samen met andere online tools, zoals Clickfunnels en Zapier. Hierdoor heb je een integraal systeem, dat zonder problemen perfect op elkaar aansluit en samenwerkt.

ActiveCampaign heeft tevens als voordeel dat zij beschikken over een goede kwaliteit en prijsverhouding. Hierdoor is ActiveCampaign zeker niet de duurste en in onze beleving wel het beste.


De voordelen van ActiveCampaign

ActiveCampaign is voorzien van vele voordelen, waar wij als ondernemer blij van worden. Het maakt het inzetten van e-mail marketing net iets gemakkelijker, dan vele andere e-mailmarketingsoftware.


ActiveCampaing biedt:

- Een integraal systeem voor je bedrijf

- Een perfecte integratie met andere software

- De mogelijkheid om je mailinglijst effectief te laten groeien

- Een handvol aan gepersonaliseerde en geautomatiseerde processen

- De mogelijkheid om alle e-mail uitingen te analyseren en te optimaliseren

- Leads te converteren naar klanten en meer omzet uit je klantenbestand te behalen

- De mogelijkheid om zonder al te veel technische kennis, een hoogwaardige e-mail reeks te versturen


Op dagelijkse basis werkt Valkis Marketing met ActiveCampaign. Hierdoor kunnen wij onze doelgroep consistent bereiken en converteren we leads eenvoudig naar klanten. ActiveCampaign maakt het mogelijk om met iedere e-mail nieuwe klanten en omzet te genereren.


1 Comment


Elements microsoft business central is an across-the-board arrangement that offers coordination with the more extensive modules in spite of the fact that it is main role is to go about as an independent arrangement while Dynamics 365 is a measured arrangement where you can pick works that you need to add.

Like
bottom of page