top of page

Copywriting masterclass

Leer één van de meest belangrijke vaardigheden van elke ondernemer!

 

Copywriting is de vaardigheid voor het schrijven van sterke teksten voor al je promoties en communicatie-uitingen. Wanneer je deze vaardigheid beheerst, schrijf je sterke teksten, die de consument aanspoort tot actie.

copywriting masterclass productfoto voll

Copywriting Masterclass

Ontvang direct toegang tot ons ledenomgeving en waardevolle bonussen.

€850,-  (Termijnbetaling mogelijk)

Beschrijving

Als je jouw reclame en communicatie-uitingen niet te stoppen wilt maken, moet je leren hoe je emotioneel overtuigende teksten kunt schrijven die iemand tot actie aanzetten.

Nu, er zijn genoeg dingen waar je kunt leren hoe copywriting vroeger werd gedaan. En terwijl er tijdloze principes zijn... zijn er interessante, belangrijke veranderingen in het afgelopen jaar of twee in het bedrijfsleven online die enkele genuanceerde veranderingen vereisen...  

Tussen de copywriting pro's van ons team, ontdek je wat er echt nodig is om in de markt van vandaag winnende teksten te produceren. Het is onmogelijk om dit trainingsmateriaal te bekijken en niet meteen te beginnen met het uitdelen van betere advertenties, organische berichten, e-mail en verkoopbrieven.

Wanneer jij de techniek van copywriting beheerst. Heb jij een vaardigheid voor het leven. Je gaat ervaren dat elke tekst die jij schrijft meer interactie, positiviteit en effectiever resultaat behaald. Jouw promotie & communicatie-uitingen slaan ten aller tijden aan en onderscheiden zichzelf direct van de concurrent. Je kunt zelfs de keuze maken om als copywriter te beginnen. Een carrière waar veel vraag naar is en door de huidige ontwikkelingen op de markt steeds meer vraag naar komt. Een goede copywriter wordt zelfs tot wel €5.000,- per tekst betaald!


Deze Copywriting Masterclass trainingen waren alleen bedoeld voor onze ELITE klanten, wat betekent dat mensen €10.000,- per jaar voor hen hebben betaald. Maar vandaag stellen we ze beschikbaar als onderdeel van deze speciale aanbieding.

De Copywriting Masterclass is uiterst geschikt wanneer:

  • Jij betere teksten wilt schrijven voor jouw marketingkanalen, wat gaat leiden naar meer resultaten en impact.

  • Jij persoonlijke ontwikkeling wil door maken en een vaardigheid wilt leren dat jij ten aller tijden nodig zult hebben.

  • Jij een copywriter bent of geld wilt gaan verdienen als copywriter

  • Jij gebruik maakt van: blogs, e-mail marketing, verkooppagina's, website, social media, flyers etc.

Heeft u vragen of hulp nodig?

bottom of page