top of page

Content Kalender

Creëer en publiceer content op basis van onze strategie!

Wat voor content moet ik publiceren, verschilt content per kanaal, op welke jaarlijkse activiteiten moet ik inspringen, hoe krijg ik meer interactie en hoe laat ik mijn marketing kanalen groeien?

Dit zijn vragen waar de content kalender volledig antwoord op geeft.

social media contentkalender.png

Content Kalender

Ontvang direct toegang tot onze content kalender

€27,95

Beschrijving

Wil jij als ondernemer via social media kanalen meer impact, een groter bereik, meer betrokkenheid, meer samenwerking en/of klanten behalen?

Dan is de content kalender het perfecte hulpmiddel voor jou! De content kalender geeft niet alleen inzicht in de gelegenheden waar jij op in kunt spelen. De content kalender toont de exacte strategie, waarmee jij deze doelstellingen gaat realiseren. Door middel van de actielijst, zie jij precies wat voor type content jij elke dag op elk kanaal kunt delen.

Hierdoor bespaar je niet alleen veel tijd, maar je hanteert een werkende strategie waarmee jij op elke kans inspeelt. Je zult ervaren dat het plaatsen van organische berichten leuker en effectiever is. Je gaat de gewenste groei en resultaat met jouw kanalen behalen en dat door minder tijd erin te investeren. Dankzij de actielijst kan jij eenvoudig weken tot zelfs maanden vooruit werken en berichten inplannen, waardoor je niet elke dag noodgedwongen nieuwe berichten moet produceren en publiceren. 

Jouw kanalen gaan opvallen en zorgt voor de juiste interactie met de doelgroep. Je creëert interesse en kunt vervolgens een verdienmodel aan jouw kanalen hangen, waardoor je bedrijf gemakkelijk en organisch schaalbaar wordt!

De content kalender is geschikt wanneer:

  • Jij veel gebruik van social media maakt

  • Jij niet meer urenlang op social media wilt rondhangen

  • Jij razendsnel inspiratie voor content op wilt doen

  • Een bewezen strategie wilt hanteren

  • Jij minder stress en overwerken wilt ervaren

  • Op elke kans in wilt spelen

Heeft u vragen of hulp nodig?

bottom of page